![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
Liteon 12101b po upgrade biosu
Przedtem mialem wersje biosu ls38 teraz mam ls3i i nagrywarka przed nagraniem plytki x12 zaczyna sie rozpedzac i zwalniac srednio po 4 razy czasem nawet 12 i dopiero nagrywa na starym biosie nie mialem tego problemu tylko nie moge go nigdzie zdobyc wiec jesli ktos ma ls38 to bede bardzo wdzieczny lub jesli ktos wie czy to wina biosu czy cos sie sypie to tez prosze o odpowiedz
(w clonecd rozpedza sie podczas laser calibration a w neronie przed samym nagrywaniem). Mam z nia jeszcze jeden problem a mianowicie niektore plyti audio zrzuca z predkoscia x0,1~x1 a inne normalnie czyli 12x i nie wazne czy robie to audiograbberem czy po prostu clonuje plytke - predkosc jest taka sama czyli baaardzo wolno a do tego czasem w audiograbberze wywala blad (dodam jeszce ze to samo sie dzieje na wszystkich proramach ripujacych wiec jesli ktos mial ten problem i sobie z nim poradzil to prosze o pomoc ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/
na tej stronie są wszystkie biosy do lite mój litek tez rozpędza sie kilka razy ale nagrywa dobrze tylko mam problemy z właczeniem Overburingu w nero 5.5.3.5 5.5.4.0 Czytałem też ze podobno nie można wczytać starszego biosu niz jest darecki.ds@wp.pl Moze wiesz jak nagrać w nero ,audio w trybie DAO w locie Nara |
![]() |
|
|