![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
1.Raczej nie jest to wynaturzenie bo u mnie tez moge nagrywac x4. Teoretycznie bo nie po to kupowalem taka nagrywarke aby nagrywac przy takiej predkosci ale nero pokazuje x4 wiec umozliwia nagranie x4. W tym momencie nie mam plyty zeby to sprawdzic. Jednak skoro pokazuje to napewno jest taka mozliwosc. 2.Dostalem wersje 5.5.7.2 i po zainstalowaniu nagrywarka jest widoczna. Probe przeprowadzilem na 98SE. Na drugim systemie XP mam nero takze 5.5.7.2 tylko, ze zarejstrowana nagrywarka jest na oem. W 98 zas nero to wersja bundled. Jednak w obu systemach nagrywarka jest widoczna. 3.Tutaj nic ciekawego nie powiem bo nie kopiowalem jeszcze na tej nagrywarce securom new. Zas to Blinda to uwazam, ze program jest dobry i pomogl on juz wielu osobom, ktore mialy problem ze skopiowaniem plyty za pomoca clona. A tak na marginesie jest juz jego nowa wersja 4.0.0.19 widac, ze autor wprowadzil w nim( w porownaniu do wersji 3.2.5....) nowe funkcje ktore powinny umozliwiac jeszcze lepsze kopiowanie plyty. Pozdro |
|
![]() |
|
|