![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.11.2002
![]() |
LiteON 40125S PROBLEM!!!
Witam wszystkich. Mam pewien problem z moją nagrywarką (40125S) od jakiegoś czasu płytki które nagrywam z prędkością x32 nie chcą chodzić na innych kompach (u mnie w nagrywarce śmiga aż miło). Wcześniej używałem tych samych płytek i było wszystko wpożądku a teraz poracha na maxa. Nie wiem czy to może być wina systemu mam teraz zainstalowany win2k a zarazem sterowników ASPI które zainstalowałem (4,7). Najgorsze jest to jeżeli to wina nagrywarki
![]() Z góry dzięki za pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2003
![]() |
Sprawdz.
1. Sprawdz nagryware pod innym OS.
2. Nie piszesz czy nie robiles miedzyczasie updatu bios-u.... to tez moze byc przyczyna... 3. Uzyj nosnika innej firmy... |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.11.2002
![]() |
Re: Sprawdz.
Bios mam najnowszy i robilłem update zaraz jak wyszedł i wszystko było ok cały czas a nagrywam cały czas na tych samych płytach
tj. D-Vision 700MB bo najtańsze ostatnio nagrywałem na Dysanach i tez to samo się dzieje. Chyba że kupie Verbatimy i sprawdze ale nie wiem co to mi da jeżeli wcześniej wszystko działało ok. Sprawdzę jeszcze ja to będzie chodzić pod win98. |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.01.2003
![]() |
Mam dokładnie to samo tylko ze moja nagrywara jeszcze na dodatek zawieszała sie albo w 70% nagrywania stawała na jakiś czas. Początkowo jeszcze widziała płytki które sama nagrała ale ostatnio juz zadnej. Wiec oddałem ja do serwisu w Vobisie i zobacze co mi tam powiedzą. Jak bede coś więcej wiedział to dam znać. Pozdrawiam.
|
|