Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   liteon 48/24/48 (https://forum.cdrinfo.pl/f2/liteon-48-24-48-a-21818/)

pawelblu 30.05.2003 22:17

Zaraz to po chcesz wogole reklamowac jak piszesz ze masz K a S jest do dupy ??? Wgraj BIOSik nowy od K i bedziesz mial spoko palarke :)

haajk 30.05.2003 22:33

Jeszcze raz podsumuje bo z nerwow sam nie wiem co pisze..chodzilo mi o to,ze niestety mam wersje K ,na niebieskim pudle nie ma zadnego napisu ktora to werjsa ,jedynie szybkosci ..Na ksiazeczce rowniez nic nie ma.A zeby bylo smieszniej przez telefon typ z Media Marktu mi powiedzial ,ze to werjsa W.

kowanski 30.05.2003 22:37

Cytat:

haajk napisa***322;(a)
Jeszcze raz podsumuje bo z nerwow sam nie wiem co pisze..chodzilo mi o to,ze niestety mam wersje K ,na niebieskim pudle nie ma zadnego napisu ktora to werjsa ,jedynie szybkosci ..Na ksiazeczce rowniez nic nie ma.A zeby bylo smieszniej przez telefon typ z Media Marktu mi powiedzial ,ze to werjsa W.
Nigdy nie było wersji W ^_^ :D ^_^

pawelblu 30.05.2003 22:41

Wiesz to najlepiej sprawdzic co jest na naklejce na napedzie i co pokazuje BIOS - jezeli to sie zgadza to masz pewnosc ze to ta wersja. Na dzien dziesiejszy nie mozna jednoznacznie powiedziec ze ktorys model Litka 48246x jest lepszy od innego. Jezeli to K to wgraj BIOSik od K i po klopocie.
To ze Media mowia ze to wersja W to znaczy ze to kazda inna tylko nie W - oni zwykle gadaja glupoty :)

pawelblu 30.05.2003 22:42

Cytat:

kowanski napisa***322;(a)
Nigdy nie było wersji W ^_^ :D ^_^
byla, byla - podobniez nawet wersje BIOS od W pasowal do S i odwrotnie.

haajk 30.05.2003 23:13

z nerwow juz namieszalem ..ehmm to jest wersja k - niesety.Na niebieskim pudelku nic nie pisze o wersji ,jest obrazek z zupelnie inna nagrywarka ba nawet w ksiazeczce nic nie pisze.czy ta k to dobra nagrywarka ? oplaca mi sie isc klocic ze sprzedawca?

kowanski 30.05.2003 23:22

Cytat:

haajk napisa***322;(a)
z nerwow juz namieszalem ..ehmm to jest wersja k - niesety.Na niebieskim pudelku nic nie pisze o wersji ,jest obrazek z zupelnie inna nagrywarka ba nawet w ksiazeczce nic nie pisze.czy ta k to dobra nagrywarka ? oplaca mi sie isc klocic ze sprzedawca?
Moim zdaniem nic się nie wykłócisz, sam mam taką nagrywarkę i jest OK :)

haajk 31.05.2003 12:37

mowisz,ze jest ok..ale czym sie rozni od s? Czy naprawde jest gorsza i trakotowana po macoszemu przez Ltn ? Przeciez racja jest po mojej stronie wiec mozliwe ze mi wymienia.Pudelko bylo zamkniete a na nim Zero oznaczen.

kowanski 31.05.2003 20:12

Cytat:

haajk napisa***322;(a)
mowisz,ze jest ok..ale czym sie rozni od s? Czy naprawde jest gorsza i trakotowana po macoszemu przez Ltn ? Przeciez racja jest po mojej stronie wiec mozliwe ze mi wymienia.Pudelko bylo zamkniete a na nim Zero oznaczen.
Jest nowsza i inna konstrukcyjnie, ale dostępny bios na stronie LITE-ON-a jest nowszy niż do "S" i nie ma problemu z overburningiem :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:30.