![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2003
![]() |
MSI CDRW 52/24/52 Box Cr52-a2 warta zakupu
witam czy ma ktos nagrywarke MSI CDRW 52/24/52 Box Cr52-a2 iczy warta jest zakupu i jak sie sprawuje i jakies namiary na strone z testem bo nie ma na cdrinfo .
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
sam bym sie chetnie dowiedzial jak ogolnie sprawuje sie te spawary MSI
bo jesli juz bede zmieniac nagryware to tak wlasnie sobie mysle albo LiteOn albo MSI, bo tak jakos mi sie wydaje ze te nagrywary sa porownywalne, ale moze zle mi sie wydaje bo testow jeszcze nie przegladalem ![]()
![]() |
#3 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Ja tam poleciłbym Ci LG GCE8520B(52/24/52) niż MSI lub Lite-On.
______________________________ Powered by: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() |
wybacz, ale LG to ostatni model o jakim bym wogole pomyslal
![]()
![]() |
#5 | |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Cytat:
Ciekawe czemu, przecież LG jako jedyna firma zagraża Lite-On'owi i stanowi wogóle jakąś konkurencje dla tej firmy. Żaden MSI, Benq, czy Aopen i troche Teac nie zagrażają LG i Lite-On'owi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Co to wogole jest - pytanie bylo o MSI a tu sie szykuje po raz kolejny LG vs LiteOn. Zanim sie cos napisze to polecam wziasc 3 glebokie wdechy, policzyc do 30 i zastanowic sie czy pisze sie na temat.
MSI na gieldzie warszawskiej ma niezbyt dobra opinie (ale szczegolowo nie moge uzasadnic) - krotko mowiac kupjac, ryzykujesz i musisz sie z tym liczyc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CDRinfo VIP
![]() |
ja tylko chce sie dowiedziec jak wyglada MSI w porownaniu z Litkiem, bo tylko LiteOny mi chodza po glowie jako nagrywrwa ktora bym chcial posiasc w przyszlosci
![]() a co do MSI, ogolnie to MSI jest znane z dobrej jakosci produktow i dlatego mam prawo sie zainteresowac CDRW wlasnie od MSI, poznalem (nie doslownie) i polubilem ta firme LG - no dobra, jednemu bedzie dobrze chodzic, a drugi bedzie sobie w brode plul czemu to nie wzial np. Liteona ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
"MSI na gieldzie warszawskiej ma niezbyt dobra opinie" mialem na mysli napedy optyczne bo plyty MSI i grafa MSI naleza do jednych z lepszych (heh nie przez przypadek takie posiadam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|