![]() |
hihi lubie || ;) i wiem, że ty nie lubisz LG, ale LG nie ma takich problemów :P ;) hihi.
"...nie to że podjudzam, fakty stwierdzam rzeczywistość je potwierdza..." P.S. Nie wiem, ale ja bym nie był zadowolony jakbym miał takie coś j.w. jak innym to pasuje to spoko, nie miałem jeszcze płyty której by nie nagrała moja LG i wszystkie po nagraniu od razu sprawdzam, a biosik zmieniałem tylko raz-na nowszy choć i tak wszystko było OK. |
moj drogi - lubisz dowalic litkowi :D
ja mam takie zdanie o lg, jak wiesz ;) ale tez dziwne postepowanie uzyszkodnika - skoro sam pisze ze jego wczesniejsze litkimialy problem z drozszymi tdk,to czemu nie przesiadzie sie na verby albo plexy? tez drogie :D tez dobre, wczoraj palilem na metalowym verbie, iwec na pewno litek nie ma problemow z tymi plytami :D |
Cytat:
Kupił sobie nową nagrywarke i nie czyta mu poprawnie markowych płyt i musi jeszcze bios zmieniać, współczuje innym użytkownikom LiteOn'a którzy nie mają pojęcia o takich sprawach jak lubienie przez nagrywarke płyt czy flashowanie napędu. || |
nie litki nie maja problemu z wypalaniem na drogich nosnikach :D
ale nie kazda nagrywarka lubi wszystkie plyty,pomaga zmiana biosu lub kupno innych plytek - proste :) |
Liteon 523252 +cdr TDK metallic
Witam
To mój pierwszy post na cdrinfo. Mam następujący problem: ostatnio kolega przyniósł do mnie płytkęTDK metallic (chyba tak się zwałą), aby mu coś na nią wypalić. Wszystko byłoby ok, tylko że była ona tylko widoczna (po wypaleniu) w mojeje nagrywarce, a w innych napędach nie. Co może byćego przyczyną? Na innej (taniej) płycię ten sam wypalony soft był widoczny. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, ale moje poprzednie liteony (wolniejsze) też miały problem z droższymi TDK (audio cdr). Nero pokazywał, że proces wypalania zakończył się pomyślnie, natomiast potem płyta była odczytywana jako pusta. Czy liteony mają problem z wypalaniem na droższych nośnikach? Nie wiem co mam o tym myśleć... win xp HE, nero express, najnowszy bios do cdrw Pozdro RaF20v |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:39. |