![]() |
patrzę właśnie na forum i nie widzę nigdzie odpowiedzi na to czy można (i jak) poradzić sobie z tym że nagrywarka nie widzi tłoczonej płyty
- mam jeszcze takie pytania : co to jest ten eeprom i jeśli moja wersja firmware to QS04 to mam eeprom czy nie. czy wiec ostatnia wersja biosu (QS0E57) pasuje do mojej nagrywarki ? Czy warto zmieniać bois oraz czy ta zmiana pozwoli mi odczytać te tłoczone płytki o których wspominałem. Sorki za nieco może naiwne pytania ale kiepsko jak widać się znam na tym :) Prosze (rozpaczliwie ;) ) o odpowiedź bo wisi nademną groźba oddania nagrywarki do serwisu na dłuuugi czas. |
LITEON 52327s - Problem !
Cze panowie.
Mam pytanie o Liteonka 52x32x52 . Model 52327s - pojawił się problem z odczytem tłoczonych płyt. Najpierw była to płytka z gazety (komputer świat) a teraz problem pojawia się znowu z inną oryginalną płytą. PYTANIE - czy da się zrobić z tym cos poza wysłaniem sprzętu do serwisu ? Czy załadowanie najnowszego biosu (R52QS0E57) coś tu zmieni ? I czy wreszcie taki zabieg nie powoduje utraty gwarancji ? Proszę o szybką i życzliwą odpowiedź od posiadaczy takiej nagrywarki którzy rozwiązali ten problem. PS. do Adminów - długo czekałem na dokończenie logowania na mojej poczcie ...ale doczekałem się na ten link :))) pozdr. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |