Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.08.2002, 09:44   #1
TerraBit
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.08.2002
TerraBit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
REQ: Zabezpieczenia,, ale jak ??

Otoz posiadam nagrywarke LG GCE-8320B i zastanawiam sie jak moge zabezpieczyc dane na plycie przed kolejnym skopiowaniem. Doradzi mi ktos cos ?? ))

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.08.2002, 09:44   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
NIE

[chyba ze jakis nadgorliwiec]

takie pytania w swietle zachowania chlopakow z gieldy ktorzy sami kradna kopiujac a nie chca dac ukrasc innym uwazam (reszta pewnie tez) za WIELKI nietakt

wybacz taka generalizacje - ala ja w/wym chlopakow z gieldy patologicznie nie znosze...

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 24.08.2002 o godz. 09:48
-Sid-The-Rat=> jest offline  
Stary 24.08.2002, 14:03   #3
SoBal
Były user

Data rejestracji: 08.04.2002
SoBal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a mnie cala ta sytuacja conajwyzej smieszy... sid, zastanow sie, jezeli masz siec i glowe na karku to masz WSZYSTKO to co wychodzi na gieldzie, tylko ze DUZO wczesniej niz tamte dzieciaki. hmmm, pozatym wydaje mi sie ze Dawid Patryka Koli cos zmajstrowal, czyz nie ?
Stary 24.08.2002, 15:16   #4
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking

Cytat:
a mnie cala ta sytuacja conajwyzej smieszy... sid, zastanow sie, jezeli masz siec i glowe na karku to masz WSZYSTKO to co wychodzi na gieldzie, tylko ze DUZO wczesniej
zapomniales ze nie wszyscy maja siec za ryczalt a nie moga siedziec non stop na modemie i nie znaczy ze sa to "dzieciaki" - znajomy nie ma sieci a ma ponad 6000 albomow w mp3 (wie niewiele) (nowosci 1-3 dni po premierze) a to chyba nie jest amatorstwo bo tak zrozumialem bycie dzieciakiem

Cytat:
hmmm, pozatym wydaje mi sie ze Dawid Patryka Koli cos zmajstrowal, czyz nie ?
no tu masz racje - lezy to cos na cdrinfo.
jak ostatnio czytalem posty (2 miechy temu) to pelna wersja kosztowala - niestety nie byl to freeware ale nie pamietam jakie mial ograniczenia

pzdrwm Nikita_Bennet
Nikita_Bennet jest offline  
Stary 24.08.2002, 18:46   #5
/||\aster
Gość

Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
DUZO wczesniej niz tamte dzieciaki
Wedlug mnie Sid i zaden uzytkownik w sieci nie ma nic wczesniej od ludzi stojacych na gieldzie, mam kumpla ktory stoi na gieldzie i gdy wyjdzie cos na isonews zaraz to ma, czasami jest tak ze nawet na isonews.com nie ma tego a juz to ma. Sid i inni co sciagaja plytki z sieci moga miec to w tym samym czasie, ale nie sadze aby mieli cos wczesniej.

Stary 24.08.2002, 19:14   #6
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Hmm my się tu chyba zastanawiamy jak płyty skopiować czytaj wykonać legalne pełnowartościowe kopie bezpieczeństwa a nie jak jeszcze utrudniać sobie życie.

Wyobraźcie sobie taką sytuację

- ktoś powiedział jak zab płytę koledze na górze kolega płytę zabezpieczył i sprzedał !

Mija parę dni i widzićie na forum temat " Jak skopiować program x CLONE CD nie wykrywa zadnego zabezpieczenia help ! "

No i co zaczyna się zabawa a jak ktoś jush powiedział najgorsze zabezpieczenia to te domowe sam pomysłodawca wie co jest grane i nikt więcej !!
Laser jest offline  
Stary 24.08.2002, 19:33   #7
TerraBit
Nowy na forum

hmmm

JA SIE CHCE DOWIEDZIEC A NIE CZYTAC KAZANIA... POMOZE MI KTOS WRESZCIE CZY DALEJ BEDZIE PISAL ZE TO ZLE ITD !?!?!?!?
Stary 24.08.2002, 19:34   #8
SoBal
Były user

dzieciaki: bo z tego kasa jak kieszonkowe, jak ma sie glowe na karku to zaczyna sie prace w normalnej firmie, i nie przy zarobkach 1000 czy 2000 ale troche wiekszych. dzieciaki po 2, bo dzieci nie mysla nad odpowiedzialnascia, nad tym ze mozna za takie kopiowanie starcic cos wiecej niz komputerek. dzieciaki po 3, bo jezeli sie juz zaczelo prace w branzy (mam na mysli soft) to juz sie pracuje - i wie sie z wlasnego doswiadczenia, ze za praca sie placi, tak nakazuje przyzwoitosc. Jednym slowem, glownie dzieciaki i lameriada
a co do delay na warezach, to:
1) isonews wcale nie jest tak aktualny jak by sie chcialo :/
2) jezeli z tego sie utrzymujesz to wiesz jak zrobic sobie dobre dojscia do stuffu
Stary 24.08.2002, 19:38   #9
SoBal
Były user

TerraBit:
czytaj miedzy wierszami, poszukaj informacji o programie SafeLock autorstwa Dawida Patryki Koliego na naszym serwisie.
Stary 24.08.2002, 20:06   #10
Laser
Guru
Zlotowicz

Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
TerraBit:
czytaj miedzy wierszami, poszukaj informacji o programie SafeLock autorstwa Dawida Patryki Koliego na naszym serwisie.
Witam !

Oto link do tego dobrodziejstwa http://www.cdrinfo.pl/software/stron...Zabezpieczenia

Jest tam tego o wiele więcej!
Laser jest offline  
Stary 24.08.2002, 20:35   #11
TerraBit
Nowy na forum

:)

dzieki,,, wreszcie :-))) tx,,,
Stary 24.08.2002, 20:50   #12
/||\aster
Gość

Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
1) isonews wcale nie jest tak aktualny jak by sie chcialo :/
Ja tylko dalem przyklad z tym isonews. Dam ci inny przyklad sp. Sudden Strike 2 nawet juz byl na edonkey a isonews go jeszcze nie mialo nie mialo. I oczywiscie duzo wczesniej mialem go niz na isonews

Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
2) jezeli z tego sie utrzymujesz to wiesz jak zrobic sobie dobre dojscia do stuffu
Ja sie z tego nie utrzymuje ale moj kumpel tak i ja nie mam zadnych dojsc do ftp i innych ale ostatnio uzywam edonkeya, ale nie uwazam tego za dojscie . To moj kumpel ma dojscia a nie ja. I jeszcze jedno wy myslicie ze na gieldach stoja dzieciaki poczesci macie racje ale nie wszyscy maja po 16-19 lat.

Stary 24.08.2002, 21:17   #13
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Z tymi dzieciakami to troche przesadzacie.
Goscie, ktorzy stoja na gieldach maja po 30, 40 lat( w kazdym razie u mnie).
Ale narazie nie spotkalem sie zeby plyty byly zabezpieczane.
Zreszta wszystkie sa z crackami.Co zreszta jest logiczne bo taka plyte mozna szybciej nagrac.
Weron jest offline  
Stary 25.08.2002, 10:16   #14
Laser
Guru
Zlotowicz

Cytat:
Weron napisa***322;(a)
Z tymi dzieciakami to troche przesadzacie.
Goscie, ktorzy stoja na gieldach maja po 30, 40 lat( w kazdym razie u mnie).
Ale narazie nie spotkalem sie zeby plyty byly zabezpieczane.
Zreszta wszystkie sa z crackami.Co zreszta jest logiczne bo taka plyte mozna szybciej nagrac.
Witam !

No to na Łodzkiej giełdzie komp /ŁKS/ stoją ludzie gdzieś w wieku 20-25 wiosen !
Laser jest offline  
Stary 25.08.2002, 12:10   #15
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Exclamation

jesli nie masz nic przeciwko pozwole se polemizowac

Cytat:
dzieciaki: bo z tego kasa jak kieszonkowe,
no jak studiuje dziennie to takie kiszonkowe (50-100zl za wieczor) czasem sie przdaje a przeciez czesto (by najmniej u mnie) nie robi sie tego za kase - przysluga tez jest cos warta (telefonik za grosze ktory stoi ponad 1000 w promocji, solucje jak rozblokowac jakis nowy phone, czesto robi sie tez to dla kolezanek a wtedy brac kase to troche - wiecie)
Cytat:
jak ma sie glowe na karku to zaczyna sie prace w normalnej firmie, i nie przy zarobkach 1000 czy 2000 ale troche wiekszych.
jaka firma cie zatrudni bedac studentem studiow dzienych bez stazu - powiedzmy jak ja - 3 rok studiow.

Cytat:
dzieciaki po 2, bo dzieci nie mysla nad odpowiedzialnascia, nad tym ze mozna za takie kopiowanie starcic cos wiecej niz komputerek.
no np miec nasrane w papierach i ciezko juz pozniej znalezc fajna fuche jak sie jest karanym ale z drugiej strony cala zabawa polega na tym aby nie dac sie zlapac - no nie )

Cytat:
dzieciaki po 3, bo jezeli sie juz zaczelo prace w branzy (mam na mysli soft) to juz sie pracuje - i wie sie z wlasnego doswiadczenia, ze za praca sie placi, tak nakazuje przyzwoitosc.
powiedzmy ze jestem rolnikiem no i za ch****** nie moge sprzedac zboza - kolejki u nas po 4-6 dni (odleglosc do elewatorow 31 lub 42km po rozwalonych drogach ze 80 km/h samochodem to podwoozie idzie rozwalic - jechales tyle ciagnikiem - przejedz a bedziesz zalowal) - znajomemu zamkneli brame przed nosem w zeszly piatek i powiedzieli przyjedz pan we wrzesniu a wiec nie mow mi o przyzwoitosci w tym kraju bo miedzy znajomymi to ok mozna tak grac ale nie z calym swiatem no chyba ze nalezysz do ludzi o mikim sercu no ale wtedy wiesz co masz twarde.
czy w takie sytuacji rolnik dostaje zaplate za caly rok ciezkiej pracy (bo nie wmowisz mi ze jest to lekka praca do ktorej nie jest potrzebna szkola - nie kolego tamte czasy minely). druga sprawa na wielu (wiekszych i inwestujacych w przyszlosc) wisza kredyty powiedzmy platne do wrzesnia i co maja zbozem zaplacic??
owszem za soft powinno sie placic i jestem za ale powinny byc tez jakies sensowne ceny a 800 pare zl za pelną wersje sys MS jesli za rok lub dwa i tak wyjdzie nowy i co wtedy - przykro mi ale mnie na razie nie stac - moze jak sie poprawi sytuacja w kraju i ceny zejda do sensownego poziomu (a wspomniany system nie bedzie sie wywalal raz na 2 dni) to i kupie szczegolnie ze lubie placic za uczciwa prace (i lubie jak mi uczciwie placa ale skoro mi nie placa to co mam robic za darmo a jakis dziad i tak bedzie ze mnie zdzieral). kupie tez gre w cenie 80-90 zl jak zrobilem z herosami ale nie kupie nic co jest drozsze od 100 zl jak i tak przez miesiac to przejde (np. SOF2H)

pzdrwm Nkita_Bennet
Nikita_Bennet jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: