![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2002
![]() |
REQ: Zabezpieczenia,, ale jak ??
Otoz posiadam nagrywarke LG GCE-8320B i zastanawiam sie jak moge zabezpieczyc dane na plycie przed kolejnym skopiowaniem. Doradzi mi ktos cos ??
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
NIE
[chyba ze jakis nadgorliwiec] takie pytania w swietle zachowania chlopakow z gieldy ktorzy sami kradna kopiujac a nie chca dac ukrasc innym uwazam (reszta pewnie tez) za WIELKI nietakt wybacz taka generalizacje - ala ja w/wym chlopakow z gieldy patologicznie nie znosze...
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 24.08.2002 o godz. 09:48 |
![]() |
![]() |
#3 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
a mnie cala ta sytuacja conajwyzej smieszy... sid, zastanow sie, jezeli masz siec i glowe na karku to masz WSZYSTKO to co wychodzi na gieldzie, tylko ze DUZO wczesniej niz tamte dzieciaki. hmmm, pozatym wydaje mi sie ze Dawid Patryka Koli cos zmajstrowal, czyz nie ?
![]()
#4 | ||
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
jak ostatnio czytalem posty (2 miechy temu) to pelna wersja kosztowala - niestety nie byl to freeware ale nie pamietam jakie mial ograniczenia pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Hmm my się tu chyba zastanawiamy jak płyty skopiować czytaj wykonać legalne pełnowartościowe kopie bezpieczeństwa a nie jak jeszcze utrudniać sobie życie. Wyobraźcie sobie taką sytuację - ktoś powiedział jak zab płytę koledze na górze kolega płytę zabezpieczył i sprzedał ! Mija parę dni i widzićie na forum temat " Jak skopiować program x CLONE CD nie wykrywa zadnego zabezpieczenia help ! " No i co zaczyna się zabawa a jak ktoś jush powiedział najgorsze zabezpieczenia to te domowe sam pomysłodawca wie co jest grane i nikt więcej !! |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
hmmm
JA SIE CHCE DOWIEDZIEC A NIE CZYTAC KAZANIA... POMOZE MI KTOS WRESZCIE CZY DALEJ BEDZIE PISAL ZE TO ZLE ITD
![]() ![]()
#8 |
Były user
![]() |
dzieciaki: bo z tego kasa jak kieszonkowe, jak ma sie glowe na karku to zaczyna sie prace w normalnej firmie, i nie przy zarobkach 1000 czy 2000 ale troche wiekszych. dzieciaki po 2, bo dzieci nie mysla nad odpowiedzialnascia, nad tym ze mozna za takie kopiowanie starcic cos wiecej niz komputerek. dzieciaki po 3, bo jezeli sie juz zaczelo prace w branzy (mam na mysli soft) to juz sie pracuje - i wie sie z wlasnego doswiadczenia, ze za praca sie placi, tak nakazuje przyzwoitosc. Jednym slowem, glownie dzieciaki i lameriada
![]() a co do delay na warezach, to: 1) isonews wcale nie jest tak aktualny jak by sie chcialo :/ 2) jezeli z tego sie utrzymujesz to wiesz jak zrobic sobie dobre dojscia do stuffu
#9 |
Były user
![]() |
TerraBit:
czytaj miedzy wierszami, poszukaj informacji o programie SafeLock autorstwa Dawida Patryki Koliego na naszym serwisie.
#10 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Oto link do tego dobrodziejstwa http://www.cdrinfo.pl/software/stron...Zabezpieczenia Jest tam tego o wiele więcej! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
:)
dzieki,,, wreszcie :-))) tx,,,
#12 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
#13 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Z tymi dzieciakami to troche przesadzacie.
Goscie, ktorzy stoja na gieldach maja po 30, 40 lat( w kazdym razie u mnie). Ale narazie nie spotkalem sie zeby plyty byly zabezpieczane. Zreszta wszystkie sa z crackami.Co zreszta jest logiczne bo taka plyte mozna szybciej nagrac. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
No to na Łodzkiej giełdzie komp /ŁKS/ stoją ludzie gdzieś w wieku 20-25 wiosen ! |
|
![]() |
![]() |
#15 | ||||
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
![]()
jesli nie masz nic przeciwko pozwole se polemizowac
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czy w takie sytuacji rolnik dostaje zaplate za caly rok ciezkiej pracy (bo nie wmowisz mi ze jest to lekka praca do ktorej nie jest potrzebna szkola - nie kolego tamte czasy minely). druga sprawa na wielu (wiekszych i inwestujacych w przyszlosc) wisza kredyty powiedzmy platne do wrzesnia i co maja zbozem zaplacic?? owszem za soft powinno sie placic i jestem za ale powinny byc tez jakies sensowne ceny a 800 pare zl za pelną wersje sys MS jesli za rok lub dwa i tak wyjdzie nowy i co wtedy - przykro mi ale mnie na razie nie stac - moze jak sie poprawi sytuacja w kraju i ceny zejda do sensownego poziomu (a wspomniany system nie bedzie sie wywalal raz na 2 dni) to i kupie szczegolnie ze lubie placic za uczciwa prace (i lubie jak mi uczciwie placa ale skoro mi nie placa to co mam robic za darmo a jakis dziad i tak bedzie ze mnie zdzieral). kupie tez gre w cenie 80-90 zl jak zrobilem z herosami ale nie kupie nic co jest drozsze od 100 zl jak i tak przez miesiac to przejde (np. SOF2 ![]() pzdrwm Nkita_Bennet
![]() |
|
|