![]() |
toz to kpina jakas ;)
186 zeta brutto - :o normalnie jestem zszokowany ze jedna z najlepszych nagrywarek na rynku kosztuje tyle co 1,5-2 CD-ROMY. |
cena byla brutto
jak ktos chce to podaje stronke gdzie mozna sobie zobaczyc ten cennik www.kompol.com.pl:chytry:
|
Cytat:
Niestety, tam nie mozna przyjsc z ulicy i kupic. Trzeba miec firme, i to koniecznie z wpisem do rejestru o dzialalnosci w branzy informatycznej. |
patrze na cennik a tam Litek taki jak moj za 195 :( teraz coraz wiecej osob bedzie moglo sie pochwalic wymiatajaca nagrywara. Chyba bede musial dorzucic do sprzeta yamahe F1 zeby byc na topie 8) (to dopiero duet - yamaha + liteOn)
I pomyslec ze za swoja nagryware HP 8x zaplacilem 800 zeta (chodz wiem ze inni placili wiecej za duzo gorsze sprzety) - achhhhh jak ta technika do przodu poszla 8-) |
We Wrocku 40125S BLACK w Carefoure 199 zł. :)
|
cenki liteona
podaje ceny u mnie w sklepie cenki brutto Liteona
40x12x48x oem + nero 182 48x24x48x oem + nero 199 ostrzegam moga iść do góry, w niektórych hurtowniach poszly już lekko w góre w tej chwili są to najtańsze nagrywarki Pozdrawiam |
heh a ja sprzedalem pol roku temu LG 8081b (8x4x32) mojemu durnemu kolesiowi jak sie okazuje za ...... 150zl jeeeeeeeee :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |