![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 |
Fly Ato, fly !
Data rejestracji: 20.03.2004
![]() |
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam podobny problem, co kolega zakładający topic, mianowicie: mam nagrywarkę LITE ON LTR-48246S. Problem zaczął się przy przejściu do wersji Nero > 6. Próbowałem wszystkich porad które tutaj dawaliście, sprawdzałem takze wg. wskazówek na stronie Seby, jednak bezskutecznie. Specjalnie zainstalowałem wersję Nero 6.0.15 wraz z tym crackiem, próbowałem też nowszych wersji. Mimo iż w "preferencjach" zaznaczam maksymalną długość zapisu 99 minut, moja nagrywarka nie chce zapisywać powyżej 735 MB (próbowałem na płytach EMTEC 800 i Esperanza 870). Drugi, pomniejszy problem dotyczy tego, iż w momencie kiedy rozpoczyna się nagrywanie, jedyną mozliwością zamknięcia okna po nagraniu płyty, jest skorzystanie z menedżera zadań (po prostu znika-wyblankowuje się przycisk "zamknij", podczas zamykania Nero często też się wiesza). Próbowałem pełnych kompletnych reinstalacji, łacznie z usunięciem wszystkich wpisów do rejestru pozostawionych przez program, jednak podejrzewam, że tutaj problem może leżeć po stronie systemu operacyjnego (windows 2k sp4). Jeżeli mielibyście jakieś pomysły, doświadczenie z tego typu problemem, sugestie - z góry dziękuję i pozdrawiam. |
![]() |
|
|