![]() |
Re: OVERBURNING MOJA BOLĄCZKA
Cytat:
swojego problemu!! P.S. Witam na forum!! :3msie: Powodzenia |
Re: Re: Re: Re: LiteOn LTR-48125S jaki BIOS w niego pakowac?
Cytat:
Bardzo dobrze że wspomniałeś wyjadaczowi o wyszukiwarce A normalnie powinien wyjadacz wspominać nowemu:) Lenistwo rulez... 3maj się. |
Nowy ?
:chytry: Dzięki za OPR...
Tak się składa, że nie wypalam od wczoraj i jest to moja czwarta nagrywarka, a nowy to tylko jestem na tym forum - nie miałem jakoś nigdy potrzeby by zaglądać na jakiekolwiek forum, radziłem sobie nieźle ( :P ). Problem biosu w nagrywarce jest w moim przypadku nowością przedtem nie musiałem nic zmieniać, lecz teraz czasy postępu technicznego są bardzo szybkie i producenci by dogonić konkuręcję wypuszczają produkty z możliwością aktualizacji biosu - wiadomo nie ma czasu na dokładne sprawdzenie sprzętu, a i tak da się na stronie atualizację i będzie wporządku. Dlatego trafiłem na to forum bo może ktoś miał podobny problem i go rozwiazał... ;) Dzieki za wszelkie informacje na ten temat. |
Może mógłby mi ktoś pomóc :D
Mam nagrywarkę LiteOn LTR 24102b i mam nactępujący problem: gdy nagrywam płytkę "z obrazu" *.cue zawsze mam ten sam błąd jeżeli był na płytce dodatkowo katalog np crak to nie mogę skopiować zawarości tego katalogu, wyrzuca mi błąd. Wiem że obraz płytki jest dobry bo jeśli uruchomię z programu virtual demon to wszystko jest ok i mogę zawartość katalogu crak zgrać. |
Cytat:
w dalszym ciagu bedzie dzialo sie to samo to daj znac!! |
W tej chwili mam tylko jeden obraz cue/bin, ale pamiętam, ze jakiś czas temu miałem podobny przypadek :buu:
Teraz zrobiłem kilka testów na płytce cd-rw i wciąż to samo, tzn pojawia się następująca informacja podczas próby kopiowania : "nie można skopiować dmcr: nieprawidłowa funkcja ms-dos". |
Re: Re: Re: Re: Re: LiteOn LTR-48125S jaki BIOS w niego pakowac?
Cytat:
|
Cytat:
znowu bedzie to samo to juz bedzie wiadomo ze obraz jest zwalony!! |
Cytat:
To całkiem niezła nagrywara! Czasami mam ochotę wgrać do niej BIOS typu S (porządek musi być 8) ), ale poczekam chyba do czasu chłopaki z LiteOn'a poradzą sobie z tym overburningiem. To jest trochę denerwujące, gdy chcesz sobie "zmierzyć" miejsce na płytce... Ja mam oprócz tego Litka także starego LG, który nie ma takich problemów z detekcją końca płyty, to mi to specjalnie nie wadzi, ale lubię gdy wszystko działa jak należy. Pozdro... i :3msie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |