![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2002
![]() |
![]()
czy ktos fleszował nagrywarke tym windowsowym fleszem z biosem vs06?.cały czas mowa o nagrywarce liteon LTR 48125w
pozdrowienia. dzieki zaodpowiedź. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2002
![]() |
Tak , fleszowalem . Wszystko Ok.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.02.2002
![]() |
Spytam się, bo mnie to dręczy. Po co fleshować napęd spod windozy, skoro można wpisać w command.com np: "mtkflash vs06.exe vs06.bin" i spod dosika wszystko flashować, łatwiej, bez stresu, no chyba, że chcesz oddać nagrywarkę do serwisu, żeby ci dali nową
![]()
#4 | |
Prawdziwy Shider ;)
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
Cytat:
a nagryware rownie dobrze mozesz skopac pod dosem
![]() |
#5 | |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
A pozatym są pewne zasady przy flash'owaniu. http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/poczatkujacy-bios.php3 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Prawdziwy Shider ;)
![]() |
Cytat:
wystarczy ze mam pewnosc ze moj system jest stabilny i nie mam w napedzie zadnej plytki i nic nie powinno sie stac a pod dostem mozesz rownie dobrze skopac wiec na jedno ostatecznie w razie problemow wyjdzie poza tym jesli ktos nie ma zielonego pojecia co robi to w windowsie jest mniejsze prawdopodobienstwo ze zrobi to zle (nie wgra niewlasciwego biosu i nie ustawi niewlasciwych parametrow uruchomieniowym - bo takowych przwaznie pod windowsem nie ma) ale jesli juz mowimy o wgrywaniu biosu to czy po "zabiciu" liteona zlym biosem (niewazne czy w windowsie czy w dosie) idzie go obudzic bez serwisu? bo z wlasnych doswiadczen wiem ze np lg juz sie nie da
![]() |
#7 | |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
panowie:
1.nie mam flesza v06 pod dosa 2.moze ktos powie czy fleszował bo na razie nic nie wiem. 3.flesz na cdrinfo jest pod winde stąd moje pytanie. 4.jestescie ok i kłóćcie sie dalej może coś wymyślimy razem. z góry dzieki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Prawdziwy Shider ;)
![]() |
Cytat:
jezeli przypadkiem cos zepsujesz to zgodnie z tym co mowi Taz40 wszystko da sie przywrocic do zycia i pomozemy ci to zrobic dodam jeszcze ze flashowalem do v06 spod windowsa, trwalo to 10 sekund i zakonczylo sie powodzeniem ![]()
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
dzięki wam koledzy.
nagrywarka poszła z pod windy bez problemu,także moje obawy były bezpodstawne ale chciałem się upewnić.tak szczerze mówiąc chodziło mi o to co będzie jak sie wywali.ale jak mówicie ,ze "nie ma problemu" to sie za to wzialem i poszlo. dzieki jeszcze raz.8) Ostatnio zmieniany przez waldek500 : 07.08.2002 o godz. 21:39 |
![]() |
![]() |
|
|