![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.12.2002
![]() |
Witam!
Ten problem to pewnie błachostka, na pewno już nie raz przerabiany na tym boardzie ale niestety wyszukiwarka nie wskazała mi żadnego wątku dot. tego problemu dlatego zmuszony zostałem do założenia wątku. Z góry sorry za zaśmiecanie forum. Problem tkwi w tym, ze system widzi normalnie nagrywarke, ale np. Nero widzi tylko "Virtual Drive" w zwiazku z czym nie da sie wypalac plytek. Sprawdzalem jakies malenkie programy do wypalania - dzialalo :o Nie wiem gdzie moze byc problem. Mam juz przygotowany Easy CD Creator do sprawdzenia, ale wole jednak do pracy Nero wiec chcialbym sie dowiedziec jak temu zaradzic. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu się wybiera nagrywarkę.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Moze byc jeszcze tak ze wersja NERO ktora posiadasz jest niekompa*****na z nagrywarka - ale domyslam sie ze masz wersje która dostales z napedem wiec nie powinno byc problemu / choczdarzały sie przypadki jeden całkiem niedawno ze wersja softu dostarczana z napedem nie współgrała z nim / - na wszelki wypadek zassij najnowsza![]() Zainstaluj jeszcze ASPI i wszystko powinno grac PozdrO |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
No własnie SEBAwl jest tylko do wyboru to IMAGE DRIVE. Soft jest na wszystkie nagrywarki ;] Sprobuje jeszcze z innym i ASPI - gdzieś to leży na dysku.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba musisz podać nowy numer seryjny, ale lepiej się nie pytaj TUTAJ jaki to.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
Hehe, luz, znam zasady for.
![]() Sprobuje najepierw z Easy CD Creator. Moze to i bardziej przejrzyste dla bardziej niekumatych ode mnie. ![]() Dzieki za odzew. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Hmm a jaka wersje nero masz aktualnie >>??<< moze siepowtarzam ale jesli nie jets to najnowsza wersje to moze nie miec wbudowanej obsługi TWojej nagrywarki - zdobądz nowsza wersje
|
|
|
|
![]() |
|
|