![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Moglbys nie byc tak napastliwy?? wez cos na uspokojenie albo cos... Wybacz ale kazdy na forum ci to powie - jesli nagrywasz jakies dane (image, nie audio) to nagrywarce jest zupelnie obojetne czy to obraz zabezpieczonej plyty czy nie - w najgorszym przypadku kopia nie bedzie dzialala ale nie ma to nic wspolnego z predkoscia w jakiej bedzie plyta wypalana. Nie wiem cos namieszal - podejrzane w ogole wydaja mi sie Twoje wypowiedzi na temat braku problemow z ustawianiem predkosci mniejszych niz 8X w tym modelu nagrywarki. Wychodzi ze jestes lepszy niz inni uzytkownicy na forum, ba jestes lepszy od producenta ktory sam przyznaje ze nie ma mozliwosci wypalania z mniejsza predkoscia... Nawet nie wiem co o tym myslec ;-)
Dobrze by bylo zebys zmienil stosunek do innych - ja akurat dzisiaj jestem w wyjatkowo poblazliwym nastroju ale nie wroze ci wielkiej kariery na tym forum jesli bedziesz obrazal wszystkich wokolo jak dotychczas. PS Nawet w tescie na CDRimfo stwierdzono ze ten litek nie obsluguje wypalania wolniejszego niz 8X
Rozmowa dwóch ślepych koni: Stary, startujesz jutro w Wielkiej Pardubickiej? Nie widze żadnych przeszkód... GG 773442 Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 02.12.2002 o godz. 15:55 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|