![]() |
Moglbys nie byc tak napastliwy?? wez cos na uspokojenie albo cos... Wybacz ale kazdy na forum ci to powie - jesli nagrywasz jakies dane (image, nie audio) to nagrywarce jest zupelnie obojetne czy to obraz zabezpieczonej plyty czy nie - w najgorszym przypadku kopia nie bedzie dzialala ale nie ma to nic wspolnego z predkoscia w jakiej bedzie plyta wypalana. Nie wiem cos namieszal - podejrzane w ogole wydaja mi sie Twoje wypowiedzi na temat braku problemow z ustawianiem predkosci mniejszych niz 8X w tym modelu nagrywarki. Wychodzi ze jestes lepszy niz inni uzytkownicy na forum, ba jestes lepszy od producenta ktory sam przyznaje ze nie ma mozliwosci wypalania z mniejsza predkoscia... Nawet nie wiem co o tym myslec ;-)
Dobrze by bylo zebys zmienil stosunek do innych - ja akurat dzisiaj jestem w wyjatkowo poblazliwym nastroju ale nie wroze ci wielkiej kariery na tym forum jesli bedziesz obrazal wszystkich wokolo jak dotychczas. PS Nawet w tescie na CDRimfo stwierdzono ze ten litek nie obsluguje wypalania wolniejszego niz 8X |
Ilość załączników: 1
Oto cytat:
|
Pozdrawiam i przepraszam wszystkich urazonych moimi wypowiedziami.:cool:
(mam dobry humor, juz wyjasnilem....)...Liteon 32123s nagrywa min. x4 , przy uprzejmosci pana przemka z Warszawskiej Giełdy Elektronicznej przetestowalem 2 modele nowe (jeszcze mu zostaly a ciezko bylo) i WYNIK JEST TAKI SAM MIN. X4........Niewiem skad macie dane ze nie nagrywa mniej niz x8....ale sie chyba domyslam....zainstalowalem nowe nero ktore przyszlo z liteonem x40 i faktycznie nie moglem wybrac ponizej x8, czytalem gdzies juz nie pamietam ze najmn. predkosc nagryw to x8.......nowy cdclone to samo nie mniej niz x8........Nagrywalem wczoraj Unreala 2003:) i razy x4.....Jesli ktos niewierzy to niech podejdzie powaznie do tematu i przetestuje sam LITEONA 32123s (niewazne jaki frim) na czystym systemie Win98 i cd clonie 3.x.x.x. (troche starszym), daje 99% ze nagra z predkascia x4 (ale nie mniejsza :( )....sprawdzilem to na trzech modelach z roznej serii.....jak cos to przesle loga z cdclonem z modelem i dokladnie czasem ile nagrywa.... pozdrawiam 8) |
4 ok w to wierze i nawet o tym pisalem ale wolniej niz 4x
to nie mam mocy:-D A Ty wlasnie pisales, ze nagrywales wolniej:-D Moze Ci sie z poprzednia spawarka pomylilo:o No ale juz wiadomo o co chodzi8-) |
Przyznaje się bez bicia, że niemam dowodów na to że nagrywałem mniej niż x4 i wynika to z tego że niestety coś mi się chyba ubzdurało... tyle tego było :( , ale jeszcze jedna kwestia nagrywalem WARCRAFTA3 (oryginał) i przy zapisie x8 w innych napedach nie działało, dopiero udało mi sie uruchomić na nagrywarce i to tylko na Win98....natomiast z tego samego image przy predkosci x4 chodziło bezproblemowo u wszystkich...natomiast x12 i wiecej niedziała w ogóle...........ktoś mówił ze przy zabezpieczeniach nie ma róznicy prędkośc nagrywania....(pamietny DIABLO2 DRUGA PŁYTA X1 NA hp9110I...I DOPIERO POSZŁO).......CO WY NATO???
(może to zalezy od rodzaju zabezpieczenia, metody zapisu nigdy nie wejdziesz do tej samej rzeki (precyzja)....... pozdr |
Ok, wszystko jasne - faktycznie nie testowalem Litka na starym clonie, wierze ze pali razy 4. Co do predkosci wypalania obrazow z rozna predkoscia to zdania sa podzielone - ja na liteonie 24X robilem kopie i SD2 i Securoma (oryginalne plyty) i palilem z jego maksymalna predkoscia - wszystkie kopie dzialaly (a przynajmniej nikt nie narzekal). Co do braku znaczenia predkosci to jak pisalem, cytuje :
"Wybacz ale kazdy na forum ci to powie - jesli nagrywasz jakies dane (image, nie audio) to nagrywarce jest zupelnie obojetne czy to obraz zabezpieczonej plyty czy nie - w najgorszym przypadku kopia nie bedzie dzialala ale nie ma to nic wspolnego z predkoscia w jakiej bedzie plyta wypalana." - wszystko jasne? Chodzilo mi o to ze predkosc nie ma o tyle znaczenia ze naped sam z siebie nie zmieni jej na nizsza - najwyzej jesli wypalisz za szybko to kopia nie wszedzie bedzie dzialala. 'Pozdrofka' |
Cytat:
|
Jesli chodzi o plyty CDR oczywiscie8)
|
Ok...wiec wszystko jest juz jasne....wracajac do Neverwintera 3cd dzisiaj sprawdze przy x4 mam nadzieje ze teraz pojdzie...bo otego sie zaczelo ze niechcial wolniej niz 9min...i zobaczymy....mam tylko pytanie czy komus udalo sie to zrobic na tym modelu LITEON 32123s? nowysecurom 4xxxxx
dzieki |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |