![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Nie działa!!!
Otóż mam problem kupiłem sobie niedawno wypalarke, bo otrzymałem wcześniej od kumpla ISO z grą Jedi Knight 2. Przegrałem zawartość owego pliku na CD, ale jak się okazało nie moge odpalić gry bo program uznaje, że płyty nie ma w napędzie. Ale co jest dość dziwne moge zainstalować grę. Poradzcie w czym w tkwi problem? Może to dlatego, że nie nadałem nazwy płycie i obecnie nazywa się ona "NOWY"
Proszę o pomoc!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Wydaje mi się, że ten obraz nie był dobrze skopiowany. Prawdopodobnie oryginał jest zabezpieczony. Ktoś kto robił ten obraz nie skopiował zabezpieczenia, które mogło być w subkanałach CD, lub jego sprzęt tego nie obsługuje. Najlepiej jest posłużyć się CloneCD do wykonywania obrazów płyt, dokładnych obrazów. Jeżeli nie chcesz tracić czystej CD proponuję poszukać cracka na:
![]() ![]() Płyta będzie się instalować, ale nie będzie działać... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
bez cracka gra nie bedzie dzialala , bo musi to byc wlasnie i kopia lacznie z nazwa plyty. Gra( bez cracka ) przy kazdym wgrywaniu save'a prosi o plyte
#4 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
W poście "zadanie płyty" ,w załączniku umieściłem lekarstwo na twój problem.Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Udało mi sie już wczoraj to wypalić tylko troche się bawiłem najpierw zmieniłem nazwe pliku bo była, jedioutcast.iso.exe na jedioutcast.iso. Następnie odpaliłem NERO i poprostu wypaliłem nie wiem w czym tkwił problem ale się udało!
|
![]() |
![]() |
|
|