![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.09.2002
![]() |
![]()
Witam serdecznie grupowiczow!
Mam problem z przegrywaniem w clonie.Otoz chodzi mi konkretnie o gierke,ktora moge zgrac tylko w clonie.Po nagraniu konkretnie 1 plyty tej gierki (wszystko przebiega pomyslnie,mam clone ver 4.0.1.10) jak ja wkladam do napedu to sie krztusi i nie moze jej odczytac (no dobra,raz mi sie udalo,ale to troche trwalo...wiem ze i tak cos jest nie tak,bo oryginal dziala ok).Jest ona zabezpieczona SD 2.51,ale moja nagrywara sobie z nim zawsze radzila (mam liteona 24x),wiec nie wiem w czym tkwi problem. Mam tez 2 problem - zaczelo sie od 1 plyty (konkretnie Icewinda 2),mianowicie jak nagralem w clonie,po wrzuceniu do cd-romu nie wlaczal sie setup(wyskakiwal blad),natomiast jak przegralem w nero to dzialal bez zarzutow,podobnie jest z King of the Road - w clonie gdy nagram zacina sie podczas instalki,a jak wypale w nero to dziala...nie wiem w czym tkwi problem - bo zawsze clone byl niezawodny...moze to cos z nagrywara jest nie tak?ale chyba by nie wypalal niczego jakby bylo cos z nia nie tak...?mam winxp,moze to tez cos zmienia...nie wiem... tak czy inaczej za kazde wskazowki z gory dziekuje... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|