![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
sprubuj podłączyć w/g zdjęcia
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Co mi tu nie pasuje. Podepnij tak jak kolega wyżej napisał
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#3 |
Cichy mod
![]() ![]() |
.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#4 |
Cichy mod
![]() ![]() |
To taki tok
Jeżeli działa kombinacja numer 2 albo numer 3 to znaczy, że taśma skopana. Aha do kombinacji 2 lub 3 użyj taśmy od dysku twardego ! I podłącz może samą nagrywarke
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
przepraszam, ze tak dlugo ale zaliczylam po drodze pare bledow krytycznych i nascie zwisow :/
czy to mozliwe, ze zwyczajnie nie mam odpowiedniej tasmy w kaplecie? bo teraz mam tylko mozliwosc zamiany miejsc tasm w rzedach tzn: tasma z twardym dyskiem tylko w 1 a tasma z cd-romem tylko w 2 wyprobowalam nastpujace wariacje: sam dysk twardy w 1 II - chodzi ok, w 1 I - chodzi, pokazuje go jako SM dysk twardy w 1 II + cdrom w 2 I - komp sie nie uruchamia (choc cd-rom probuje pracowac) dysk w 1 II + cdrom w 2 II - komp sie nie uruchamia ------------- zostaje tylko 1 I / 2 I (II) - ale to oznacza ze musialabym twardy dysk jako slave ustawic? (a co z jego zworka?) -------------- sprobuje jeszcze ostatni zestaw Piterniela dzieki Panowie za pomoc ![]() a i czy przy tych kombinacjach mam przestawiac zworki/cos zmieniac w biosie, czy tylko same tasmy ![]() EDIT A i jeszcze jedno (upierdliwa jestem) po czym poznam ze nagrywarka dziala jesli system sie nie bedzie ladowal? Po tym za mruga i mruczy ![]() Ostatnio zmieniany przez pikpok : 27.07.2004 o godz. 20:43 |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Nie podpinaj nic do tych wtyczek niżej 2(I/II) . Chyba masz problem tego typu...
![]() NIE MASZ TAŚMY IDE idz do sklepu i kup sobie ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() ps. jestem ONA |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
Po tym, że w BIOS`ie ją wykryje
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki panowie zaraz sprobuje pozamieniac kable
![]() edit----------- do tej pory bylo wlasnie tak jak na ostatnim rysunku ---------edit 2 kurcze ![]() przedostatnim... Ostatnio zmieniany przez pikpok : 27.07.2004 o godz. 19:34 |
![]() |
![]() |
|
|