Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.01.2005, 17:56   #1
pikkus
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.01.2005
pikkus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LTC 48161 problem z nagrywaniem

Ludzie pomóżcie. Mój lite nie nagrywa jak trzeba. Są zakłócenia po nagraniu i w dodatku nie mogę zgrać nowszej wersji firmware'a.
pikkus jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.01.2005, 18:21   #2
if22
:}

Data rejestracji: 18.04.2003
if22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Co za zakłucenia? Co nagrywasz?
if22 jest offline  
Stary 16.01.2005, 18:25   #3
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
więcej szczegółów prosimy
Stary 16.01.2005, 19:23   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
szklana kula milczy... chyba inny czarodziej potrzebny
nimal jest offline  
Stary 17.01.2005, 08:36   #5
pikkus
Nowy na forum

dobra wczoraj zaspałem.
nagrałem mnóstwo rzeczy na moim lite. obecnie nic nie nagrywa się dobrze. przerwy w plikach zgrzyty momentami np utwór jest OK. co do upgrade'u mam u siebie firmware KHOF i w momencie zgrywania najnowszego KHOR na ekranie jest okienko ze zgraniem 100 % napisem "programming....." i program się zawiesza. sprawdzałem na różnych płytach TDK, Hawk, Dysan itp. nie działa. mam najnowszego Viahyperion'a dla mojego chipsetu na pł. głownej, ASPI 4.71. Jedyny problem to upgrade no i jakość nagrań.
pikkus jest offline  
Stary 17.01.2005, 08:37   #6
pikkus
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez nimal
szklana kula milczy... chyba inny czarodziej potrzebny
i tu się mylisz, żonka sidła na mnie że ją zaniedbuję i musiałem zostawić forum.
pikkus jest offline  
Stary 17.01.2005, 11:43   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wgraj wersje bin za pomoca mktflaszera
albo przynajmniej sciagnij ponownie ten bios i wgraj go po wylaczeniu WSZYSTKICH zbednych glupot w windowsie i odlaczeniu sie od netu
nimal jest offline  
Stary 18.01.2005, 07:58   #8
pikkus
Nowy na forum

Pomocy

Po pierwsze: uzywałem litefirm do wyciągnięcia BIOS'u niestety bez powodzenia , o ile dobrze znam angielski nie może utworzyć pliku .bin
Po drugie: próba wgrania orginalnego firware'u KHOR.exe bez powodzenia, program się uruchamia dochodzi do 100% i zawiesza się (okno nieaktywne, także w trybie awaryjnym)
Po trzecie: mtwinflash nieudana próba odświeżania za pomocą pliku KHOM.bin komunikat niewłaściwy typ pliku.

Chyba kupię nową nagrywarkę.
pikkus jest offline  
Stary 19.01.2005, 10:08   #9
pikkus
Nowy na forum

Jest mały postęp udało mi się wyciągnąć firmware'a z mojego litka
pikkus jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: