![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
LiteON LTR40125W - pomocy
Mam problem z nagrywarką LiteOn LTR40125W. Wcześniej juz pisałem post na temat owej nagrywarki, ale postanowiłem sprawdzić problem na innym komputerze - zupełnie inna konfiguracja , tym razem płyta na SIS735. Podczas zgrywania 700MB danych gdy jestem już na ok 50% bufor nagrywarki spada na moment do 70-80% po czym bufor odczytu spada do 10-20% zapala się żółta dioda w nagrywarce, chwila przerwy i zaczyna znów wypalać. cały proces nagrywania trwa o ok 30 - 60 sekund dłużej. Recordera mam z BIOSEM WS05. Proszę o pomoc w tej sprawie -czy nagrywarka, która jeszcze dwa dni temu nagrywała bez problemu ma jakiś problem? Cały czas nagrywam na tych samych płytach ( z jednego opakowania), a nawet próbowałem na trzech innych rodzajach i problem jest identyczny...Jeszcze raz podkreślę,że problem nie miał miejsca jeszcze dwa dni temu, a nie zmieniłem w najmniejszym stopniu konfiguracji..dyski zdefragmentowane, system win xp z najnowszymi updatami, nero 5578, najnowsze aspi.
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: LiteON LTR40125W - pomocy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Dzięki za podpowiedź, ale w jaki sposób mogę wyelimnować problem w maojej nagrywarce?Wypalam sporo i to głównie z dysku twardego, dlatego Nero jest dla mnie b. dobrym rozwiązaniem.Czy powinienem oddać recorder do serwisu
![]() |
|
|