![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.03.2004
![]() |
LTR-52327S nie czyta płyt z czasopism?
Może ktoś spotkał się z tym problemem za żadne skarby nie chce czytać płyt z czasopism komputerowych (Niezbędnik,Enter Chip) inne czyta bez problemu nagrywa też normalnie.Płyta Asus na nForce,Athlon 2400+
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te płyty czasami tak są tłoczone. Zresztą jak z jednej matrycy wali ileśtam tysięcy płyt to nie dziwota. Miewałem kiedyś podobnie (czasami) na Teacach. Jak ci nie czyta - napisz do redakcji - mi tak kiedyś wymienili płytę (Chip chyba). No ale jak nie czyta z pism komputerowych? Może to embargo nałożone na Liteona, albo tantiemów Liteon nie wnosi, albo 52327S jest niekompatybilne z Chipem, albo słabo smaruje ten Liteon
![]() Jeżeli innych tłoczonych nie czyta to warto się zastanowić nad serwisem, a jeżeli tylko z pism komputerowych - to faktycznie dziwne... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.03.2004
![]() |
W tym sęk na 8 płyt "Komputer Expert" wchodzi jedna i to z oporami po paru restartach to samo jest z "Niezbędnikami" Komputer Świata trochę lepiej "Entery i Chipy" wszystkie inne nagrywane chodzą dobrze ,zastanawiam się czemu tak jest.Ta nagrywarka należy do kumpla ja ma LG 8523B i wszystkie chodzą bez zarzutu,czy wymiana oprogramowania pomoże?.I druga sprawa nie można jej zmusić do nadgrywania (Nero 6011 wszystko ustawione jak trzeba,moja LG łyka 99min jak młody kormoran a LITEON macha tacką jak oszalały)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.08.2002
![]() |
Miałem podobny problem z wybredzaniem na nosniki (odczyt), zrobilem aktualizacje biosu i pomoglo (tylko oficjalne ze strony liteona), nagrywara ltr 52327s
mam nadzieje ze w twoim przypadku tez pomoze pozdrawiam
|
|