![]() |
az sie boje cos wypalic na tym nowym biosie :(
|
cdrw wydaja wypalac sie znacznie lepiej.
Na temat cdr nie mam jeszcze zdania. Musialbym cos wypalic a nie mam koncepcji:) |
Wczoraj po upgradzie na QS0C wypaliłem 2 CD-R Platinum (indeks 48x) - prędkość 12 oraz 24 i nie było żadnych problemów.
W porównaniu do QS0B jest trochę mniej błedów C1 na końcu płyty - tj. od 78 minuty. |
ok, CDRW nagrywaja sie lepiej (wedlug waszych opinii)
a jak sprawa wyglada z CDR, bo glownie tego uzywam, a nie wiem, czy warto flashowac? |
Po co zmieniać bios nagrywarki na nowszy skoro stary działa znakomicie, To jest normalnie be sensu. Wiekszość jak tylko zobaczy nowy bios odrazu go instaluje a potem sie dziwi, że coś nie dziła. Ja mam w moim liteonie QSO9 i nie zamierzam go instalować, no może za rok go zaktualizuję, a bo i nie
|
Ilość załączników: 1
Musze powiedziec ze calkiem niezly ten QS0C jeszcze lepiej
nagrywa sie cdry. Przykladowy wynik z kProbe) tdk ultraX 24x nagrywane z predkoscia 8x |
Jak na razie wszystko gra, wypaliłem 2cdrw, 10cd-r (marki HIT :) ) i nie mam zastrzeżeń. Nagrywałem filmy, aplikacje, pdf, doc i jest OK. Mimo, że mam sceptyczne nastawienie do biosów dla 27s QS0C wydaje się być godnym następcą QS09. Nawet płytę z Twin Peaks mi czyta (na QS0B nie czytał).
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |