![]() |
Cytat:
Partition Magic 7 Również do XP - Jest prościutki, przynajmniej jak do tego o czym wcześniej pisano. Tylko zdefragmentuj sobie wcześniej Win98 i zarchiwizuj na CDRW ważne dane. Podział, powiększanie lub zmniejszanie partycji wykonuj małymi kroczkami, po jednym i restart, bo jak za jednym razem zrobisz kilka zmian to Q%@#$!!!! |
Cytat:
|
Nie bardzo was rozumiem (tych od polecania 98) Osobiscie uzywam XP professional, wypalam na teac CD-W524E i jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. To samo tyczy sie grania, wszystkie gry mi chodza bez zadnego problemu. Wszystko opiera sie na kwestii odpowiedniego skonfigurowania systemu, a jak ktos nie umie :)))
Osobiscie uwazam, ze XP jest duzo lepszy od Me, a to glownie dlatego, ze mozna kontrolowac to co robi win, przynajmniej w jakims stopniu, Me starsznie syfii. Oczywiscie trzeba sciagnac sobie inne sterowniki, ale z doswiadczenia wiem, ze jesli nie ma tych do XP to dzialaja te do Win 2000 Pozdro |
XP rulez, tylko z tymi grami to nie do końca...
Nawet jeśli wynmiki w benchmarkach są wyższe (w 3DMark2001 o jakieś 100punktów) to w praktyce tej wyższości nie widać... Jeśli masz kartę lepszą niż moja to różnicy nie zobaczysz, ale jesli taką samą, lub jeszcze jakąś starą TNT2... to kaszana. Tylko dlatego polecam zostawienie sobie 98SE, czasem DOS tez się przydaje... np do *****'owania... Tak przy okazji - jakiej kolega karty graf używa, no i jeśli to Nvidia to które dętki, bo na mojej GF2MX-400 gubi sporo textur (21.83, 23.11 tak samo, innych jeszcze nie testowałem). |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:12. |