![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Co zrobic z BTC BEC 1610IM
Niby dobra nagrywarka (jeszcze) ale tego badziewia prawie nikt nie saportuje, a szczegolnie programy dedykowane do palenia płyt Audio. Czy jest sposób na zmiane fimware zeby nagrywarka byla widoczna jako inny model czy innego producenta. Wiem ze takie sztuczki sa mozliwe ale czy z BTC ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam
Najpierw trzeba było by sie dowiedziec czy BTC korzysta z bebechów innych producentów czy tworzy włąsne nagrywarki. Jesli korzysta z rozwazan innych to mozna by przeflashowac BTC na nagrywake z której wzieto te bebechy... |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ba ! Na pewno z bebechow BTC korzystaja inni ale nie znam szczegolo.
Jesli chodzi o moj model to jedyne co zdolalem sie dowiedziec z netu i "inspekcji wewnetrzej" napedu to: plyta M1RW ver:0.94 chipset MediaTec MT1501E, MT1505E i MT1506 (24x12x48 ) flash W49F002UT70B (256kB) glowica KRS-302A I jeszcze nalepka na obwodzie druk. S01B1801H3 _____ Cardu |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Hmmm z chipu Mediatecka korzysta LG ale musisz sprawdzić bo jestem na 99% pewnien - trzeba przejzec testy tej nagrywarki moze bedzie gdzies napisane czy jest moze to elektronika wykorzystywana w innych napedach. Ja szukałem i narazie nic nie mam |
![]() |
![]() |
|
|