![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Gość
|
Mi ona rowniez sie b. nie podoba, ale jak juz napisalem - jestem uparty. Kopia jest wypalona poprawnie bo wszedzie na okolo dziala tylko u mnie nie, kolesie maja XP - postawilem i ja - g...o!!, oni maja procki Intela, a ja ma Durona 1Gh. Czy to moze byc przyczyna moich klopotow, najciekawsze nie jest to ze ZARAZ PO INSTALACJI GRALEM W TA POPIER.....A GRE !!!
)P.S Podajcie mi jakis adres polskojezycznego forum... |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Re:-)
Wydaje mi sie, ze to nie kwestia procka. Wprawdze mam intela, ale sprawdzalem te gierke rowniez na athlonie 1.4 (bez xp), plyta gigabyte, cd teac, grafa leadtek pro i blaster live. System winxppropl. Dziala bez problemu. Jedyny niuans to charczacy dzwiek, ale ponoc blastery live maja czasem problemy z dzwiekiem w grach (w winxp). Coz, zrob backup ghostem, zainstaluj winde na nowo i jesli bedzie git to juz wiesz w czym byl problem. Jesli nadal bedzie nie tak to przywroc backup i...hehe coz nie mam pomyslu. Cala operacja zajmie Ci najwyzej 1-1,5h a jakby co to wracasz do pierwotnej postaci. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#18 |
|
Gość
|
XP jest dopiero co postawionym systemem, wczesniej mialem Millenium...
|
|
|
#19 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2002
![]() |
Najprawdopodobniej odtwarzasz go na nagrywarce. Ukryj nośnik cdr w opcjach clona i powinno być ok
![]() |
|
|