![]() |
Mi ona rowniez sie b. nie podoba, ale jak juz napisalem - jestem uparty. Kopia jest wypalona poprawnie bo wszedzie na okolo dziala tylko u mnie nie, kolesie maja XP - postawilem i ja - g...o!!, oni maja procki Intela, a ja ma Durona 1Gh. Czy to moze byc przyczyna moich klopotow, najciekawsze nie jest to ze ZARAZ PO INSTALACJI GRALEM W TA POPIER.....A GRE !!! :))
P.S Podajcie mi jakis adres polskojezycznego forum... |
Re:-)
Wydaje mi sie, ze to nie kwestia procka. Wprawdze mam intela, ale sprawdzalem te gierke rowniez na athlonie 1.4 (bez xp), plyta gigabyte, cd teac, grafa leadtek pro i blaster live. System winxppropl. Dziala bez problemu. Jedyny niuans to charczacy dzwiek, ale ponoc blastery live maja czasem problemy z dzwiekiem w grach (w winxp). Coz, zrob backup ghostem, zainstaluj winde na nowo i jesli bedzie git to juz wiesz w czym byl problem. Jesli nadal bedzie nie tak to przywroc backup i...hehe coz nie mam pomyslu. Cala operacja zajmie Ci najwyzej 1-1,5h a jakby co to wracasz do pierwotnej postaci. Pozdrawiam |
XP jest dopiero co postawionym systemem, wczesniej mialem Millenium...
|
Najprawdopodobniej odtwarzasz go na nagrywarce. Ukryj nośnik cdr w opcjach clona i powinno być ok
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:31. |