![]() |
forum jest po prostu genialne!!!!!!!
szybkość ładowania zachwyca nawet mnie (modemowca, ale już niedługo :) ) szkoda tylko, że mój status to teraz "junior member" :( brzmi troche głupio, ale nic to ;) |
Ja jednak zdecydowanie wolę stare!!! Jakoś tu przytulnie i wogóle........ ciepło. A tam jak w nowym pustym domu. Zimno, sterylnie i tak jakoś ... STRASZNIE!!!
|
Zmiany są potrzebne, bo jak wiadomo ludzie zaczynają się nudzić, a nowe choć nie oznacza lepsze, często bywa lepsze od starego.
|
??? Mam takie pytanko czy na nowym forum występują u was szanowni forumowicze problemy z napisaniem odpowiedzi bądz założenia nowego tematu ???
Udało mi się zamieścić jak dotąd jedną odpowiedź i to wszystko ??? Nie działa mi także private masseges ??? Oczywiście próbowałem w otwarym dziale "Opinie n/t forum" Profil i inne ustawienia funkconują prawidłowo. EDIT: Problem już rozwiązany to porostu po kilku zmianach w profilu należało wykonac aktywację przez E-mail :) :) |
Fajne, musze stwierdzic po dlugiej nieobecnosci ze fajnie sie dzieje :)
|
Stare Forum jest bardzo fajne, ladne i IMHO niczego mu nie brakuje. Bardzo mi sie podoba. Nie widze sensu przesiadania sie na nowe.
Pozdrawiam QLogic |
A mi się podoba nowe forum tylko szkoda że większość rzeczy trzeba przenosić ręcznie (kota musiałem sobie też przyprowadzić) jakieś nowe hasła ale jest tam ładnie
|
moze jakas sonda ?- czy to jest juz przesądzone ?
|
raczej juz przesadzone - po prostu ultra board na ktorym stoi to forum jest juz przestarzaly i nie ma zadnego wsparcia technicznego, nie rozwiaj sie - wiaze sie to ze zniknieciem tworcow UB
a po drugie na pewno wiekszosc osob zwlaszcza na modemie zauwazylo jak stare forum muli - zanim sie cos zaladuje to czasami nawet ja na stalym laczu sie niecierpliwie no i chyba najwazniejsza rzecz dla Miska - obecna forma forum bardzo obciaza serwer dlatego tez nowe forum jest koniecznoscia ale mysle ze po jakims czasie nowe forum przestanie byc nowe i po prostu stanie sie naszym forum pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow |
Cytat:
|
Powiem tyle: niestety przesiadka jest koniecznoscia ze wzgledu na obciazenie serwera jakie generuje obecne forum - w innym przypadku nawet bym sobie glowy nie zawracal z przenosinami.... Dokladamy wszelkich staran, zeby nowe bylo jak najbardziej podobne do starego :) i mamy nadzieje, ze docenicie nasze starania :)
Jest tez alternatywa - ktos musialby przepisac UB na php :)) - ale chyba wsrod nas nie ma takich maniakow :) Pozdrawiam Misiek4 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |