![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Ludzie pomocy!!! Clonecd
Od pewnego czasu nie mogę nagrywać obrazów programem Clonecd (4.3.1.7 i 4.3.1.9). Gdy wybieram opcję "nagrywania obrazu płyty na cd" mój komputer zamyka się! Poza tym program pracuje normalnie, tzn. mogę np. wykonać obraz płyty (tylko nie mogę go nagrać).
Nie mogę znaleźć recepty na tą niedogodność. Kto może, proszę, NIECH POMOŻE ![]() Trochę szczegółów technicznych: system: WinXP SP 1 nagrywarka cd: LiteOn 52246S z najnowszym biosem nagrywarka dvd: LiteOn 411S z najnowszym biosem oprogramowanie do nagrywania: Clonecd, Acohol120%, Nero (wszystko w najnowszych wersjach) sterowniki aspi: OK Wcześniej nie miałem żadnych problemów. Pojawiły się one dopiero po zmianie dysku (Samsung 160 GB) oraz wgraniu na nowo systemu i oprogramowania. Będę wdzięczny za wszystkie konstruktywne porady. Pozdrawiam, jac3nty jac3nty@interia.pl
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Kup legalna wersje. Widocznie za mocno poslodziles
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wersja clona x.x.1.7. nie dziala poprawnie z win xp - niezaleznie od tego czy i jak slodziles - choc pewnie slodziles dla zasady - wersjia .1.9 tego problemu juz nie ma - i nie trzeba slodzic
|
|
|
#4 |
|
BURN, BABY, BURN :)
Data rejestracji: 20.01.2004
![]() |
błąd cracka w CloneCD... w wersjach 4.3.xx jest dobre zabezpieczenie, po s'*****'owaniu można robić wszystko oprócz nagrywania bo system się restartuje... wpisanie seriala i aktywacja wymaga wpisu do rejestru... zainstaluj starszą wersję...
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sid - nie do konca tak jest - jest pewien cukierek, ktory naprawia blad i 4317 sie nie zamyka po leadin
khamill - wystarczy nie slodzic 4319 i dziala (testowo ofkorz) sa cukierki ktore pozwalaja uzywac... |
|
|
![]() |
|
|