![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Ma ktos cracka do Worms World Party PL
Czy jest ***** do polskiej wersji omijajacy Safedisc2?
Nie chodzi mi o Playbackup tylko taki w postaci pliku dio podmiany z oryginalnym Dzieki Albo poradzcie jak to zgrac z imag'a (z ktorego gra chodzi) na Plextorze ktory nie przegrywa Safedisc2 (tak zeby chodzily wszedzie) |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
A po co ci jakiś *****. Ja mam Yamahe 4416S która nie ma nawet DAO-RAW(ma za to SAO-RAW) i nagrałem Wormy ze ściągniętego z I-netu imagesa za pomocą BlindWrite (pliki były cue i bin) i wszystko chodzi.
Podejrzewam że wormsy nie są zabezpieczone - chyba że gość od kogo ściągnąłem ISO majstrował coś przy nim. |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Mickey wormsy pl sa zabezpieczone sd 2 i to nie podlega watpliowsci !!!!!!!!!!!!
jesli miales to w binie to widocznie ktos zdajal zabezp. do Klusio mialem juz ze 2 cracki i wszystkie sa do dupy !!!!! gra sie wgrywa i pada !!!!!!!!!!!!! |
![]() |
#4 |
Gość
|
Czy ma ktos Wormsy ?
|
![]() |
#5 |
Gość
|
Mam i mam do polskiej wersji cracka.
Inforamcje na miala cdwriter20@hoga.pl Pozdrawiam. |
![]() |
#6 |
Gość
|
Sorki nastapila pomylka
Bylem pewien na 100 %, ze jest tam *****, dopiero teraz sprawdzilem i wyszlo na to ze gra jest bez cracka i chodzi normalnie na kazdym sprzecie. Przegrywane to bylo na Teac W512EB bios 2.0 D. Sorki |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Niestety da się zauważyć, że producenci/dystrybutorzy coraz częściej zaczeli stosować zabezpieczenie o niewdzięcznej nazwie safedisc 2.
I tak gra Worms World Party staje się dla niektórych niedostępna - jest ona niestety również potraktowana SF2 (200%). Posiadam kopię zapasową mojego oryginału - została "zrobiona" bez problemu na Philips'ie. Co do cracka - niestety nie posiadam, ani go też nigdzie nie widziałem.
martinez\nGG #755669 |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
ja tam uzywam cracka do angielsiej wersji
z game copy world |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.10.2000
![]() |
Polecam wszystkim taki program jak PLAYBACK no mi poszlo ze wszystkimi gieram jakimi sie spotkalem z SD v2
|
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
A moze ktos wie skad mozna sciagnac te gierke
![]() pozdrowka !!! |
![]() |
#11 |
Gość
|