![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Kupujcie DiStar'y
Witka.
Mam LG 8480B ver. 1.04 i polecam wszystkim (przynajmniej tym co maja tez tego LG) plytki CD-R DiStar Multi Speed 1x-40x 700mb (takie czarno-niebieskie ). Nagrywa bez problemow, nie spala plytek, naped widzi i nagrywa 40x w przeciwienstwie do tego syfu jakim jest Esperanza CD-R 700mb silver-silver 40x. Nagrywac moge ten badziew tylko 32x mimo ze jest nadruk 40x no i spala plytki - zniszczyl mi 10 sztuk w sumie i przestalem nagrywac na tym badziewiu. A no i oczywiscie cana DiStarow jest 90 gr z koperta przezroczysta (80 gr za sama plyte) a nie 1 zl za sama plyte jak Esperanza (Wroclaw). Jedynym manakamentem wdlug mnie sa te kolory czrny i niebieski wierzchu co utrudnia odczytanie napisu wykonanego czarnym markerem firmy Dysan -jaki ostatnio sobie zapodalem he he ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
A gdzie je kupiłeś za taką cenę ?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
DiStary sa do dostania (we Wroclawiu of course bo tu mieszkam)
w sklepie kolo Kredki i Ołówka (akademikow) tam jest taki pawilon handlowy, wchodzi sie na pietro i jest takie stoisko co sie nazywa "Hammer" (swoja droga troche kretynska nazwa). Numer telefonu z ulotki jaka mam to jest 0 693 602 016 Maja jeszcze CD-R Lead - Data 700-730 mb x 24 za 70 gr ale 24x wiec nie kupowalem. Ale kupilem sobie CD-RW Lead Data 700 mb 8x-10x High Speed (takie srebrne) za 3 zl (!!!) i dzialaja bardzo dobrze. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Wiem gdzie to jest ta ulica nazywa się Bujwida Odona.
PS. Sam mieszkałem przez parę lat w Ołówku i Kredce. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|