![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
UNSAFEDISKv2.0 ???????
Taka jak w temacie
1. Czy ktos wie skad moge sciagnac ten program ![]() 2. Jakie jest jego dzialanie - opis szczegolowy 3. Jesli robi to co podaje w nazwie, to po co nagrywarki ktore obsluguja SD2 ?? 4. Ciekawe rady i spostrzezenia mile widziane |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
hej
daj maila to Ci wysle |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
Tez bym sie chetnie przyjzal temu progsowi. Jakbys mogl to zapodaj mi to na nexus@astercity.net . Z gory dzieki ! ;D |
|
![]() |
#4 |
Gość
|
Jak mozna to tez chciabym ten programik
woyteckk@wp.pl |
![]() |
#5 |
Gość
|
No to jak już im bedziesz wysylal to mi też...
Dzięki. Gazor szulo@wp.pl |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.05.2001
![]() |
ja także chcę gdyby Ci to nie sprawiło kłopotu
gospaw@wp.pl |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
ja tez bym prosil
dzieki nara |
![]() |
#8 |
Gość
|
Ja prosilem o wyjasnienie dzialania programu i jego funkcjonalnosci tylko !!!!!!
|
![]() |
#9 |
Gość
|
;D LOL ;D
|
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
program jest do sciagniecia na:
http://crackpltools.prv.pl/ lub od razu: http://212.14.34.87/~fkiepski/down/uzytki/usd.zip |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
skoro program juz macie to prosze o odp na pytania postawione przeze mnie w tytule ....
z gory dzieki |
![]() |
#12 |
Gość
|
Witam... czy ktos moglby opisac dzialanie tego progu
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2001
![]() |
Program działa w ten sposób, że dekoduje exeka tak aby gra chodziła z BACKUP CD (rozkodowanie do wersji NO CD jest rzadko spotykane) nie potrzeba wtedy nagrywarki z DAO-RAW ani nie sa już potrzebne subkanały. Wadą tego rozwiazania jest to, że jeśli zainstalujemy patcha do gry to zabezpieczenie powraca.
Program ten wymaga ORYGINALNEJ wersji gry lub IDEALNEJ kopii 1:1 do poprawnego działania. Działa on w ten sposób, że uruchamiając plik DUMPER.EXE program dekoduje główny plik wykonywalny gry który jest zakodowany. Klucz potrzebny do zdekodowania jego jest umieszczony w kombinacji bitów porozrzucanych między uszkodzonymi sektorami płyty (max może ich byc 20 MB zyli ok 10000 sektorów, dlatego image wykonuje sie znacznie dłużej niż normalnej płyty)lub w subkodach płyty CD. Tak zdekodowany plik da sie uruchomić na komputerze z windowsem na którym był zdekodowany wynika to z budowy systemu więc potzrebne jest przebudowa pliku aby uruchamiał sie na każdym kompie i tutaj potrzebny jest REBUILDER.EXE który zamienia *.data.bin na *.exe którego mozna dorzucić jako cracka do płyty |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
kurcze chodzi to wam bo mi nie bardzo
ani na s4pl ani na wwpl moze jakis bardziej szczegolowy opisik... a ha i jak ktos chce to posiadam wersje 1.05 czyli nowsza niz ta ze strony ktora podal gosc para postow wyzej nara |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.10.2000
![]() |
nie prosciej poprostu uzyc PLAYBACKUP i juz no niewiem komu sie chce kombinowac tyle..... i z wszystkim mi poszlo ( The Sims Balanga PL, Worms Word PArty PL, Settlers 4 PL...) wiem ze to niebylo troszke na temat ale troche szkoda mi was!!!!
Pozdrowienia Bzyczek |
![]() |
![]() |
|
|