![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 05.09.2005
![]() |
male pytanko....
witka.....nagrywam muze za pomoca 3d rekorder to jesli chodzi o net...i tu male pytanko jakie tam powinienem zostawic ustawienia i moze mi ktos wyjasni do czego sa poszczegolne opcje ... wiem ze::
96 kb radiowa 128 lepsza radiowa 160 bardzo dobra 192 studyjna 256 perfekcyjna 1408 nieskompresowana.. powyzej 160 nie slychac roznicy miedzy mp3 a sidakiem.. mam pare wiadomosci z ksiazek o nero z dzialu o wypalaniu cd z muza ale..... nie wszystko tam moge znalezc... wiem ze jak wypalilem cd z ustawieniami chyba wiekszymi niz 192 kb/s to sprzet domowy nie mogl sobie poradzic ![]() a moze mi ktos powie czym moglbym zlikwidowac przerwy w utworze zpowodowane np..buforowaniem tego utworu przy odtwarzaniu.chodzi o muze na necie ktora odsluchuje a ona w trakcie tego sie buforuje i ja to nagrywam z tymi przerwami na twardziela za pomoca 3d rekorder zeby potem wypalic neronem..acha i jeszcze jedno: moze znacie jakis dobry program ktory pozwoli mi obrabiac te pliki mp3.zobacze jeszcze w neronie on ma dosc bogate wyposazenie do tego rodzaju prac...na razie dzieki... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|