![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2002
![]() |
MAly restart?
Mam nagrywarke Lg 16x10x40x ,Win Xp i Nero 5.5. Chodzi i problem zwiazany z nagrywaniem .Od czasu do czasu podczas nagrywania plytek komputer samoczynnie mi sie restartuje ale zawiesza? Czym moze to byc spowodowane
Mam jeszcze 2 pytania po częsci zwiazane z ta tematyka.Otóz od dość dawna mam problemy z zawieszaniem sie komputera. Dzwiek mi sie wiesza wydajac odglos jakby z telewizora kiedy nie ma juz programu. Probowalem juz wszystkiego wlacznie z wymiana kary muzycznej (mam Sb live 5.1) ale nawet i to nie pomoglo, gdy zainstaluje najnowsze sterowniki do liva problem ten sie pojawia coraz czesciej? Jak temu mozna zaradzić? A drugi problem jest zwiazany z gra ,otóż podczas instalacji gry NewrWinterNihgts pojawia sie taki komunikat(załączony plik) co to moze oznaczac i jak temu zaradzic? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Co do błędu to jest to błąd przsyłania danych (CRC). Wygląda na to iż dane sa uszkodzone lub niekąpletne, w tym przypadku plik *.cab.
Co do zawieszania i restartu się komputera, to przczyczyn może być dziesiątki, od żle działającego użądzenia, źle działającego programu, pogryzienia się sprzętu na tym samym przerwaniu, przegrzania procesora po walnięty lub niewydolny zasilacz. |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Podobno SB nie lubia sie z WinXP, jezeli masz mozliwosc przelacz na inna karte dziwekowa, lub wyjmji ta i sprawdz! Bez SB nie powinien sie restartowac i powinno byc OK. Jest chyba jakis patch lub jeden ze starszych sterownikow ktory nie konfliktuje XP.
|
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
A przypadkiem nie masz plyty glownej z KT133 ? Live nie lubi sie z northbridgem produkcji Via nie pamietam numerka (686B? czy cos)
|
|