![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Obrazy ISO
Mam pytanie
Próbowałem włozyć ***** do obrazu płyty zrobiony przez ClonCD i po każdorazowej próbie jego zapisu wyskiwał mi komunikat że coś sie nie zgadza. Do wkładania pliku użyłem WinISO i CDmage. Co robie źle. Prosze o rade. Pozdrawiam |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a czy ta plytka jest zabezpieczona czy juz bez a ***** aby startowala
bo jak jest skopiowane zabezpiczenie to nie zgadzaja sie sumy kontrolne plikow po dodaniu cracka ale jesli bardzo chcesz to tak: - zrob obraz iso plytki - otworz uzywajac winiso - dodaj cracka - zapisz zmiany - odpal nero - nagrywarka -> wybor nagrywarki -> image recorder - plik -> nagraj plik obrazu - wskazujesz zmieniony obraz - wypalasz a raczej nagrywasz na dysk obraz plyty zmienionej kecz w formacie nrg - nero -> nagrywarka -> wybor nagrywarki -> "twoja nagrywara" - plik -> nagraj plik obrazu -> dajesz zmodyfikowany obraz ale juz nrg - wypalasz jesli pojdzie ok to plytka powinna chodzic bo skoro masz cracka to lejesz na zabezpieczenia ![]() ta metoda wymaga jednak troche miejsca na dysku ![]() mam nadzieje ze to zadziala - osobiscie dodawalem cracki do obrazow plyt w ten wlasnie sposob
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Wszystko pieknie, ladnie tylko jezeli plyta jest zabezpieczona jakims lepszym zabezpieczeniem to WinIso nie zrobi obrazu.
|
![]() |
![]() |
|
|