![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.10.2003
![]() |
Duży Problem!!! POMOCY!!!!
czesc!
potrzebuje pomocy bo juz sam niewiem jak sobie poradzic z moim problemem mianowicie: mam TEAC W548E [48/16/48] i nie miałem z nią zadnych problemów aż wkońcu ani w nero 6 ani WinOnCD 6 nie moge nagrywac większą prędkością niż 16, WinOnCD wogule tak idendyfikuje moją nagrywarke ze 16 to max prędkość nagrywania! a nero infotool widzi poprawnie ze moge nagrywać 48 ale jak uruchamiam program to juz jest 16 max!!! To nie koniec wypalam sobie film jakis 16 i co drugi niedziala, podczas zgrywania go na dysk [nagrywarkom] wyskakuje Błąd CRC a CDR wyskakuje Błąd "nieprawidłowa operacja DOS"!!! Niewiem czy to ma jakiś związek z moim problemem ale jak czytałem recęzje mojej nagrywarki na cdrinfo to wyczytałem że do prędkości 16x płyty nagrywane są w CLV a z wyższymi prętkościami P-CAV. Dodam że clon jakos niema problemów i mam przy nagrywaniu pelen wachlarz prędkości! Jeśli ktoś jest w stanie mi pomuc to bardzo prosze o komentaż!!!! Ostatnio zmieniany przez shakur19 : 09.10.2003 o godz. 22:18 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Czy masz włączone DMA?? Wgraj może najnowsze ASPI no i może spróbuj nośników lepszych form bo te na których nagrywasz nie dadzą się nagrać szybciej niż 16x.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|