![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.05.2003
![]() |
Mam nietypowa prosbe....
Co zrobic, aby nagrac plytke, ktorej nie bedzie mozna odczytac. Dokladnie sprawa wydlada tak: mam oddac prezentacje w PP, ale poki co jestem przy googlowaniu-nie mam szans, zeby zdazyc. Chce przyciac glupa i przyniesc na zajecia plytke, ktorej nie bedzie mozna odczytac-bo bedzie na niej sama nazwa plku(ow): tak zeby wygladalo, ze jest prezentacja, sa jakies obrazki, sa nawet wielkosci plikow, ale zeby nie dalo sie tego otworzyc. Da sie to jakos zrobic?
Za wszelkie info z gory thx |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
wystarczy,ze zamiast plikow takich jakie powinny byc (czyli pps i jpg) wypalisz exe,com, mp3 i inne (o odpowiedniej wielkosci) ze zmienionymi nazwami na te,ktore potrzebujesz
![]() ![]()
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dokladnie jak wyzej, tylko proponuje jeszcze otworzyc w notatniku plik ktory masz zamiar wypalic i zmienic mu naglowek (dwa piersze znaki), gdyz to okresla rodzaj pliku (osoba kumata z informy moze kuknac na to) i jeszcze prae innych znakow w tresci pliku - zeby go definitywnie uszkodzic - sa programy niezwracajace uwagi na rozszerzenie i szukajace w pliku jakiejs tam zawartosci - np acdsee szuka plikow zdjec...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
A jeszcze banalniej to wybrac sobie rozne pliki, ponadawac im nazwy jakie chcemy (zeby bardzo powaznie wygladaly nazwy) np. prezentacja.pps, obrazek_01.jpg.. itd.
wrzucic te pliki do kompilacji Nero - przeniesc te pliki w inne miejsce na dysku (nie ruszac kompilacji w nero!!!), puscic nagrywanie. nagraja sie tylko nazwy plikow i ich rozmiary zostana zachowane. nic sie nie odtworzy z nich bo wywali error ze z plikiem jest cos nie tak. have fun
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ale to bylo stare nero... moze te nowe maja wiecej bledow ![]()
![]() |
|
|