![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.10.2002
![]() |
safedisk! pomocy !!!
nagrywarke (Teac W524E) mam od niedawna i dopiero teraz zetknalem sie z safediskiem, a chcialem przegrac gre AOE II: The Conquerors Expansion, clony xxl wykryl, ze zabezpieczona jest safediskiem v2, chociaz jest to dziwne, bo plytka to pirat, a nawet z dogranym do niej crackiem, wiec po co mialaby byc nadal zabezpieczona ??
ale sprobowalem ja przegrac (sa dwie sciezki: dane i audio), ustawienia w clonie dalem tak jak pokazal clony xxl, wszystko szlo pieknie, w koncu na ok. 20 % zaczely byc bledne sektory (zrozumiale w przypadku zabezpieczenia), bylo ich lacznie ok. 700 (wg loga z clona) potem poszlo dalej, az skonczylo dane i zaczelo kopiowac audio. wyskoczyla tylko informacja w logu, ze sa to sektory od 14000 do 28000 (ok.) i zaczelo mulic..., ale jakos szlo powoli, az osiagnelo 80 %, wtedy juz prawie w ogole nie chcialo pojsc dalej. zostawilem kompa na noc, a rano okazalo sie doszlo zaledwie do 87 %, wiec sie wkurzylem i wylaczylem... za kazdym razem jest to samo... a mam najnowszego clona i clony xxl... co mam zrobic ?? przeciez podobno Teac W524E nie ma problemow z ta wersja safediska ?? HELP ME !!! ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|