![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2005
![]() |
Ano, ja mam cos podobnego:
Mianowicie kupilem nowan nagrywarke DVD. Okazala sie niesprawna, wiec ja wymienilem. Pozniej dostalem nowa, ktora nagrala doslownie 3 plyty, a pozniej kaputt - najpierw nie chciala nagrywac plikow bezposrednio na plycie, a pozniej to co powyzej. Oddalem nagrywarke i wyienilem na inna - za doplata. Dostalem i byl powyzszy problem - nie nagrywala plyt DVD, a wszystko inne chodzilo pieknie. Odeslalem na gwarancji po raz kolejny, teraz dostalem, i pojawil sie problem z odczytem - nagrywa wszystkie plyty OK ale zadnej nie odczytuje. Po raz kolejny jutro (a wlasciwie dzisiaj, bo juz po polnocy) odsylam ja do serwisu. Za kazdym razem dostaje nowy egzemplarz, ale mimo to mam problemy. Nie bede czyscil lasera bo utrace gwarancje. Ale oburza mnie to, ze nagrywarke kupilem w pazdzierniu a praktyczni do dzisiaj na nic mi sie nie przydala, a wartosc nagrywarki spadla z 229 na 159zł. Dla informacji - 1 nagrywarka to byla jakas Sony (nie pamietam jaka) a druga Philips 1648k. I dodam ze na pewno wina nie lezy po stronie komputera bo drugi naped mam juz ponad 3 lata, gwarancja juz dawno minela, obudowa koroduje a mimo to ani razu sie jeszcze nie zepsula. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|