![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
jakie plytki w opakowaniach zbiorczych?
jak w temacie. ktore sa dobre i po ile pakowane, a takze w jakiej cenie. a co sadzicie o plytkach eProFormance?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmmm...
pytanie z gatunku najlepsze plyttki - ale ty chyab pytasz o te z nizszej polki... jesli chodzi o zupelne dno to biezesz najtansze - to sie wbrew pozorom oplaca - tylko nie nagrywaj na nich nic waznego - muzy ani backupow ostatnio pojawily sie verbatimy z patyka - jednak dorbze radze - omin je szerokim lukiem- juz kilku userow tu sie na nich przejechalo ja z takiej masowki kupuje prostore (20 za 16 zeta - mediamarkt) i platinumy - (100 za 69 zeta - ael to w promocji gielda warsz) do tego czarne espery, verb pastel
![]() |
#3 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: jakie plytki w opakowaniach zbiorczych?
Cytat:
Pytanko: po ile je kupujesz? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.12.2002
![]() |
Re: Re: jakie plytki w opakowaniach zbiorczych?
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Płytki eProFormance jestem b. zadowolony wypaliłem juz ich ponad 60 ani jeden bug, kurde ja płace po 11 zeta w platikowym szpindlu za 10szt .A nie opyla mi sie jechac do media za 2 zł różnicy
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
odnosnie pytania Bartheza: plytki kupuje w cenie 11 zl 10 sztuk. a raczej kupowalem, bo teraz mam zamiar przerzucic sie na esperanzy silver-silver (po 1 zl/sztuka i moge kupowac ile chce). z tymi eProFormance to bylbym raczej ostrozny, bo jak po stronie do pisania przejechac paznokciem, to pozostaja na niej slady, co chyba najlepiej o tych plytach nie swiadczy. a co powiecie o tych esperanzach?
inna sprawa, ze wielu chwali np. Verbatim pastel disc (ja tez ![]() |
![]() |
![]() |
|
|