![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
171 opróżnień bufora!!!!
Ostatnio wziąłem moją nagrywarę i poszedłem do znajomych ponagrywać sobie i im trochę rzeczy...
Podłączyłem sprzęt, zainstalowałem Nero, nagrywam i... Nero wypluł na koniec nagrywania info: Opróżnienia bufora unniknięto 171 razy! Co ot jakiś rekord, czy co... Nagrywałem sporo płytek, za każdym razem podobnie (raz mniej, raz więcej) - oczywiście przez to nagrywałem 2 razy dłużej niż powinienem... Gdyby nie JustLink, to bym nie pożytku zani jednej płytki (zwaliła się tylko jedna) Na koniec pytanie: co to k.... było Miał ktoś podobne rekordy, a może ktoś wie jak temu zaradzićDAne: NEC NR-7900A Nero 5.5.6.4 CloneCD 3.3.4.1 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
pewnie ten ktos u kogo nagrywales ma "gorszego" kompa i/lub zle podpieles nagryware u niego
a przyczyny - sfragmentowany dysk - wylaczone dma dla dyskow i nagrywarki - nagrywarka na jednej tasmie z dyskiem - stara plyta glowna = ata33 max - etc etc
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
MAm neca 7700 i podobny problem w winxp i wlaczonym dma. Oproznien bufora bylo 417. Wszystko bylo w porzadku jak ustawilem x4. Po ustawieniu x12 nagrywanie trwalo tak jak dla x4. Pomoglo przejscie na winme i nie wlaczanie DMA.
Nara |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
w domu nagrywam na xp i 98 i nie mam żadnych problemów
komputer to: PII 233Mhz, 160RAM, dyski tylko ata/33 opróżnienia występowały na komputerach na pewno lepszych, tzn. 700Mhz, 128RAM, ata/100, itd., więc to na pewno nie wina starszego sprzętu
![]() |
|
|