![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
Tlumaczenie WinOnCd6 na glownej stronie.
czesc
Wlasciwie to jest do kogos kto zamieszcza posty na glownej stronie ... POjawilo sie tlumaczenie jednego z najlpeszych programow w jezyku polskim. Wiem kto to tlumaczyl bo sam sie w tym udzielalem ... a post jest taki biedny nawet krotkiego podziekowania dla tlumaczy. No coz ... widocznie cdrinfo.pl jest juz takie wazne ze nie trzeba dziekowac ludziom ktorzy to tlumacza ... dzieki za krotkie podziekowania dla Grupy WCF i moze serwis doceni ze ma pierwszy w polsce tlumaczenie tego softu. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Wiesz co jak masz jakieś wonty do tego co napisał tego newsa to napisz do niego a nie tutaj . Bo powiem ci szczeże nie mam ochoty czytać jak ktoś się żali na forum i to w dodatku na cdrforum!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.11.2001
![]() |
Marsellus -ano wlasnie...Tez mnie to troche "uderzylo" ,moze dlatego ,ze znam z "widzenia" grupe WCF.
![]() Ja tlumaczom goraco dziekuje ![]() pozdr WESOLYCH SWIAT! |
![]() |
![]() |
#4 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Ja też bardzo dziękuje tlumaczom Winona 6,wiem ile to roboty bo też sie w to próbowałem bawić
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Re: Tlumaczenie WinOnCd6 na glownej stronie.
Cytat:
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.11.2001
![]() |
Witam
Moze to i moja wina za tą sytuacje ,bo jak wysyłałem Tłumaczenie do Miska4 to w mailu napisałem,że to te same osoby tłumaczyły ten program i ta sama grupa co poprzednie programy CloneXXL i Profiler. Tak że Marsellus możesz mie zrypać za taki stan żeczy ![]() Takie okienko widać w WinOnCD v.6 w pomocy/o programie: Roxio WinOnCD® 6 Power Edition Wersja 6.00.980 PL Polska wersja : radzio & megabard we współpracy z: wyrwa, durzy, theCrow Podziękowania dla: Alfik, Robson, Kangur, skorpion, Eladamari, Marsellus WarezCity - the BEST Polish Warez Ever Pozdrowienia dla ekipy z CDRinfo.pl ----------------------------------------------------------------- Tak że teraz to już będzie wiadomo W tej chwili po swietach zaczniemy tłumaczyć pozostałe składniki pełnej wersji tego świetnego programu i moze pozostałych tej firmy. Gdyby ktoś zwas zauważył jakieś błędy proszę wysyłać INFO i screny na maila podanego w Info programu. Mam jeszcze jedna prośbe żeby Winon działał poprawnie n/p pod XP należy wżucić Fixa przed spolszczeniem do niego który jest na stronie Roxio i wpis do rejestru owerburning który jest na Cdrinfo.pl Jak ktoś zauważy błędy w wyświetlaniu polskich liter to znaczy że ma skopany system tak jak ja.Jak komus wywali program podczas włączenia INFO lub gierki to nie jest wina programu czy tłumaczenia ,wina leży po stronie systemu -Sprawdzone. Acha należy zainstalować nowe sterowniki Aspi. Ja nim pale wszystkie obrazy z Clona czy Nero ,zabezpieczone,ani razu nie zwalił mi płyty i wszystkie programy,filmy i gry chodzą. Pozdrawiam
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
skorpion spox
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Składam podziękowania wszystkim autorom spolszczenia, piękny prezent sprawiliście mi na Święta. (Myślę, że nie tylko mi, ale i Innym -jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI)
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
jakby bylo info to bysmy zamiescili jednak nie bylo informacji w maili niestety nie instalujemy wszystkiego jak leci dlatego tez Sobal nie sprawdzal pomocy programu - sami rozumiecie jak to jest z gory przepraszamy i poprawimy newsa
![]() |
|
|