![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
Jaką nagrywrkę wybrać - do specjalistów.
Witam!
Mam pytanie do specjalistów w dziedzinie nagrywania. Zastanawiam się nad wyborem nowej nagrywarki, głównie do archiwizowania danych. Co wybrać ?HELP PLEEEEZZZZZ!!! |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
lg 32x lub lg40x w zaleznosci od systemu , wymagan, kasy. Warto urzyc opcji szukaj wieeele takich pytan bylo. Sam posiadam LG32x jak dotad nie skopala mi ani jednej plytki, przeszla rozne zabezpieczenia . Polecam
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
Dzieki za info. Czy SafeDisk 2.51 też tnie?
Do LG jestem negatywnie nastawiony. Mam DVD LG i już 3 razy wymieniali ;-) Słyszałem że dobry jest LiteON. |
|
|
|
|
#4 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
I dobrze słyszałeś
![]() A test na cdrinfo mówi, że LG32x nie odczytuje płyt 99 minut. Ale bądź pozytywny |
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
LiteOn dobry, LG też dobry, zależy na jaki model trafisz. Mój kumpel tez ma DVD Lg i znim ciągle chodzi do serwisu a mój chodzi bez zastrzeżeń. Znowu ja miałem spawarę LG 24x i się kaszaniła więc wziąłem Samsunga SW-224B, który o dziwo chodzi dobrze (pfu, pfu, pfu żeby nie zapeszać) i wszystkie zabezpieczenia obchodzi. Dziwne ale prawdziwe.
|
|
|
#6 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam!
Racja nie ma regóły jak już ktoś powiedział - "Mercedes też może się wyłożyć" To prawda sam miałem Ricoha 16x i się wyłożył a koledze działa a on go bardziej katował i katuje ! Więc zrób tak jak Ci radzą bo dostajesz dobry sprzęt za rozsądną kasę ! Poszukaj też jeszcze na Forum było to juz wałkowane ! |
|
|
![]() |
|
|