![]() |
Re: LITEON TO SYF
Cytat:
|
Re: LITEON TO SYF
Cytat:
Chłopie spokojnie kupiłes sobie pierwszą nagrywarkę w zyciu i myslish ze masz nie wiadomo co na dodatek zakładasz beznadziejne i w/g mnie bezsensowne ankiety i co najgorsze OBRAŻASZ INNYCH FORUMOWICZÓW !!!!! Przystopuj trochę. RESPECT DNS |
LITEON TO SYF
deleted by Majonez
|
W ustawieniach zaawansowanych wpisz dla spokoju 99 minut (i tak nie ma wiekszych plyt) no i postaw ptaszka zeby zezwalal na overburning. Plyte nagrywaj w DAO jako jednosesyjna i przede wszystkim wylacz wczesniej kreatora. No i zamknij plyte, ale to chyba jest w nero domyslne. Poczytaj na stronie w i faqu o overburningu i o plytach 90-99 minutowych.
PS Widze ze hanibal najpierw pyta a za chwile niby sam sobie udziela porady...wyglada ze cos z logowaniem na forum jednak nie gra :( |
rozumiem z twojej wypowiedzi, że zaznaczyłeś w opcjach zaawansowanych nero długość płytki ponad 80 minut, ale dodatkowo musisz zaznaczyć nagrywanie w trybie Disc-at-Once
|
w zakładce konfiguruj kliknij ustawienia zaawansowane i zaznacz"zezwalaj na overburning w trybie DAO" i ustaw sobie max długość Cd(w minutach)tylko nie przesadź bo plyta nie jest z gumy
|
Nadpalenie
No więc mam pytanie mam nagrywarkę Liteon-a ale jest problem w najnoszym nero daje nadpalenie taka ilosc sekund minut i klatek i pisze zebym włożył wiekszy noścnikk. Proszę o pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:15. |