![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.08.2003
![]() |
![]()
No wiec problem ma sie tak... jakies 2 tyg temu zakupilem nagryware taka jak w temacie, czyli TEAC CD-W552E 52x24x52x i mam problem, poniewaz przy nagrywaniu cd-r przy pasku postepu okolo 30-40% bufor odczytu i nagrywarki zaczyna szalec tzn. gwaltownie spada, rosnie, znow spada itd., wystepuje to nawet przy nagrywaniu z predkoscia x16...nagrywam z HDD. Nie wiem w czym problem jest, przegladalem poprzednie posty w podobnym temacie ale nic konkretnego nie znalazlem... plytki nagrywaja sie dobrze bo system burn-proof dziala, ale ja jestem taki ze lubie jak wszystko jest OK, a ten skaczacy bufor baaardzo mnie denerwuje...
![]() Moj sprzet (staruszek): -Celeron 500 Mhz -96 ramu -Win 98SE -DMA wlaczone -nagrywarka sama na tasmie jesli chodzi o sterowniki do plyty glownej to wszystko jest raczej zainstalowane, jedynie moglbym uaktualnic... tylko ze niewiem jakie sterowniki bo nie mam pojecia jaka jest plyta glowna, wiem tylko ze ma zintegrowana grafike i chipset jest chyba Intelowski, jakim progsem moglbym to ewentualnie sprawdzic? z gory THX |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|