![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2005
![]() |
Nagrany film nie ma kodeków? [problem]
Witam!
czytałem FAQ żeby sprawdzić czy jest coś podobnego ale nic nie znalazłem, więc daję nowy temat. Chcę nagrac film 699 mb na płytę 700 mb, wszystko robię dobrze, lecz na końcu albo wyskakuje, że źle się nagrało albo że poprawnie. Jednak tak czy siak jak włącze film z płyty to wyskakuje, że nia ma jakiś kodeków, a jak włącze ten sam film z dysku to wszystko gra cacy. O co chodzi? Bo już 3 płyty zmarnowałem. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Komunikat masz taki jaki masz: prawdopodobnie najbliższy prawdzie... Czyli: źle nagrane > nie do odczytania > komunikat o błędzie > np. brak kodeków ( co jak sam stwierdziłeś nie jest prawdą). Wyjście: wypal płtkę dobrze i zweryfikuj poprawność wypalenia (w Nero zahacz to co trzeba). 8 )
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
No właśnie zachaczam wszystko dobrze (tak jak w poradniku na stronie), więc co jest nie tak? Plik ma 699 MB (bajtów: 733*767*680), więc powinien się cały zmieścić :/
|
![]() |
![]() |
#4 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Ale jest coś nie tak: tania (czytaj gówniana) płytka, za szybko nagrywasz, paluchami ubrudziłeś płytkę przed jej nagraniem (nie śmiej się - bywa), DMA (brak), ASPI, taśma, dużo możliwości... Eliminuj po kolei... W końcu musi być dobrze... 8 )
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
- płytki czyste nie brudzone (nie śmieję się
![]() - na początku nagrywałem 40x (na płytce jest napisane, że można do 52x, a ja mam nagrywarkę 52x32x52), ale na końcu wyskakiwało, że się źle nagrało. Później nagrałem na 30x, napisane było, że dobrze nagrana, ale ten sam problem:/ - płytki z przecenyjakieś Hawk Los Angeles California (ale dlaczego akurat na płyty ma się źle nagrywać? takto chyba by nie sprzedawali...) - DMA (brak), ASPI, taśma - nie wiem o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |