![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2005
![]() |
problem z wypalaniem na win2k3
Witam, moze od razu do rzeczy:
Od jakiegos czasu pracuje na win2k3 przerobionym na workstation. Od pewnego czasu mam dziwny problem. Przy wypalaniu plyt w nero przy predkosci 52x dzieja sie dziwne rzeczy. dzwiek w f2k sie zacina, nagrywara chodzi bardzo glośno. Jak by chciala a nie mogla. Po chwili ogolna zawiecha. nic nie mozna zrobic. po czym sam sie resetuje. Zaznaczam ze dzieje sie to tylko przy wiekszych predkosciach i nie za kazdym razem. Przy nagrywaniu z 4x 8x 12x problem nie wystepuje. Acha i zaznaczam ze dma wlaczone. moja wypalarka - LiteOn - LTR-52327S uzywam nero 6.6.0.8 athlon 1800+ ram 512mb |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
Wiec po jaka cholere palisz na maxa? Masz wtedy tyle bledow, ze plyta praktycznie laduje w koszu- jesli nie odrazu to za jakis czas. Nagrywaj max x24 (32) i nie bedzie zadnych klopotow
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2005
![]() |
no fajnie tyle to ja wiem. Nagrywam tylko filmy wiec i tak pale z 4x ale to nie znaczy ze mam zostawic problem. Jak jest problem to trzeba go rozwiazac. jezeli komp resetuje sie podczas nagrywania to nie jest normalne i chce wiedziec gdzie tkwi problem, wiec daruj sobie takie wywody. Z gory dzieki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
No to zacznij od palnika. Podlacz do innego kompa i wypal cos na maxa, bedzie restart, bedziesz mial winnego, nie bedzie- trzeba szukac dalej. Proponuje zaczac wlasnie od tego (nie napisales, czy przy innych rzeczach tez sie komp resetuje)
#5 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Tak jak napisał przed mowca sprawdz nagrywarke na innym pc , wgraj najnowsze nero jak znajdziesz to nawet 7.0.0.0 jest LOL a ze stronki www.nero.com mozna pobrac najnowsza 6.6.0.16... jak to nie pomoze to format...
![]() moze tez tak byćze jakis program sie gryzie z nero np clone albo cos innego ??
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#6 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#7 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
@jajec Tak z innej beczki "Od jakiegos czasu pracuje na win2k3 przerobionym na workstation". Wykastrowałeś Win2k3, to tak jakbyś Xp-ka zainstalował, ale twoja sprawa
![]() |
![]() |
![]() |
|
|