![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.09.2003
![]() |
![]()
witam!
pomozcie. chodzi o nagrywanie audio cd. wiem, wiem, to co jest w artykule dla poczatkujacych juz przeczytalem. wiec mowie o co chodzi: mam duzego wav-a (550 mega) i chce go sobie podzielic na siezki - 12 sciezek. czesto miedzy utworami nie ma przerw (koniec jednego jest poczatkiem drugiego) ale ja WIEM w ktorym momencie to podzielic. co z tego, skoro nero wymaga 2 sekundowe przerwy na audio cd? ale takie plyty audio cd przeciez istnieja w ktorych tych 2sek. przerw nie ma. pytanie jest proste: jak taka zrobic? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
uzyj programu feurio
albo napisz wlasny plik .cue z pozycjami tych 'startow' utowrow PERFORMER "Unknown Artist" <- ta i nastepna linia jest do cdtextu TITLE "Unknown Title" FILE "CDImage.wav" WAVE <- zmien nazwe na nazwe twojego wav TRACK 01 AUDIO TITLE "Track01" <- te dwie to tez cdtext PERFORMER "Unknown Artist" INDEX 01 00:00:00 <- tu wpisujesz czasy startu (min.sek,ramka) TRACK 02 AUDIO TITLE "Track02" PERFORMER "Unknown Artist" INDEX 01 01:06:71 itd... choc lepiej feurio - mozesz go za darmo i bez ograniczen funkcjonalnosci przetestowac - jesli posiadasz nowsza nagrywarke koniecznie sciagnij ze strony domowej feurio driver update
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
albo w nero ustawiasz indexy albo feurio albo innym progsem dzielisz na mp3/wave (Feurio jest do tego najlepszy).
Tak na przyszlosc jakbys mial cos zrzuconego i podzielonego na kawalki w postaci wave/mp3/ogg/wma a chcialbys bez przerw. Nero moze nagrac bez przerw! Jezeli masz np.13 utworkow .Zaznaczasz Wszystkie utwory od 2-13 (nie 1 ) klikasz wlasciwosci i ustawiasz przerwe 0.
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.09.2003
![]() |
dzieki
hej! chcialem Wam naprawde podziekowac. reczna edycja .cue dla nero rzeczywiscie rozwiazuje problem. co do tego programu feurio to tez probowalem ale cos mi tam nie wyszlo. sporo ma opcji, ale widze ze jest przydatny. jeszcze raz dzieki za pomoc!
|
![]() |
![]() |
|
|