![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
hp 9100 i palenie audio cd w nero ....
hej pisze bo mnie pewien fakt ostatnio powiedzmy ze zaskoczyl ...
ostatnio chcialem sobie ot po prostu wypalic audio cd ...dodalem mp3 ustawilem predkosc na maxa i palimy .... i co ? gooowno buffer underrun .... zgroza ... moze ktos mi powie co moglo sie stac ... sprzet powinien wyrobic przy tym bez problemu mam: c600,abit be-6 , seagate 40gb u5 pracujacy w ata 66 , 128 ramu .... moze pomoga zmiany ustawien z gory dzieki za pomoc |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
nie kombinuj.... te mp3 sobie "rozkompresuj" na wav i w tedy wypalaj płytke....
na pewno wtedy ci sie uda... |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
hej
tak tez robie .... akle czemu mam nie wykorzystywac w pelni mozliwosci swojego sprzwtu i tracic czas ... ? ;] no ale udalo mi sie rozwiazac problem tak czy inaczej ... pali ale system jest qrewsko obciazony ,,, dobre to thx ;-) |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.10.2001
![]() |
A ja myslalem, ze juz nikt na tym malym swiecie nie ma czegos takiego jak HP :-)
************************************************** ******************************** ostatnio chcialem sobie ot po prostu wypalic audio cd ...dodalem mp3 ustawilem predkosc na maxa i palimy .... i co ? gooowno buffer underrun .... zgroza ... ************************************************** ******************************** Wywal wszystko obciazajace system, czyli jakies Wordy, antywiry itp. Nie wiem dlaczego takie rzeczy sie dzieja mimo tego ze ta nagra ma 4MB bufora i powinna sobie poradzic z takim obciazeniem. Sam mam hp9100 i jak np. chce sobie posluchac muzy z mp3 podczas nagrywania to czesto bufor spada do 70-89% :-( ps: Pozdrawiam wszystkich userow HP :-))) |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Jakiego softu uzywasz , mialem podobne problemy , ale po zainstalowaniu aspi , nero winoncd 3.8 PE , dziala bez problemu , ta nagrywarka jest swietna , moze to byc wina ustawien DMa lub tego ze nagraywarka jest na SLAVE lub master z CD na drugim kanale , sprwadz to .Narazie.
|
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.10.2001
![]() |
Witam!
Marcin to byl swietny pomysl aby zainstalowac ASPI :-) teraz jak nagrywam w nero5xxx muze z mp3 przy wlaczonym wordzie i winampie oraz surfujac po necie bufor nawet nie spada ponizej 99% ![]() PS: Zastanawiam sie dlaczego musialem instalowac aspi przeciez to jest ang. Advanced SCSI Programmer's Interface czyli chyba nie jest przeznaczone do nagraywarek na IDE? Ale na to wychodzi, ze moze byc. Pozdr |
![]() |
![]() |
|
|