![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Windows Server 2003 nagrywanie CD-R
Czytałem posty o tym systemie,ale nie znalazłem podpowiedzi więc mam prośbę bo nie mogę nagrywać i nie wiem czy to sprawa sterowników czy też należy użyć odpowiedniego programu nagrywającego.Zainstalowany jest system "Windows Server 2003 Standard Edition" i nagrywarka "DVDRW DRW-1S45 GBG3"Proces nagrywania CD-R się rozpoczyna i po 3-4% zatrzymuje się i wyskakuje komunikat o niepowodzeniu nagrywania.Sprawa jest nietypowa bo jest to komputer w Kafejce internetowej a właściciel jest niedbały i nie zależy mu by to chodziło mimo tego,że nie ma innej nagrywarki.Czasami ściągam programy ale nie mam jak ich nagrać więc proszę o pomoc. Oczywiście zmiana systemu operacyjnego nie wchodzi w grę z oczywistych powodów.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
win2k3 serwer w kafeii? dziwne - orginal kosztuje tyle co kilka kompow kafejkowych, a trail zdaje sie nie pozwala na komercjne wykorzystanie...
a w temacie - uaktualnij firmware spawary, forceaspi, sprobuj na innych plytach... zawsze mozsesz wziasc windowspe lub linux live cd i kompa z plyty odpalic - tylko "troche" ramu potrzeba zeby sie komfortowo wypalac plyty pod tak uruchomionym systemem dalo ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez pawski : 22.11.2004 o godz. 12:53 |
|
![]() |
![]() |
#4 |