![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
nagrywanie gier
cze wszystkim sorki ze zawracam głowe ale mam pytanie sciagnalem z sieci gre jeden plik jest z rozszerzeniem bin a drugi z rozszezrzeniem cue , co mam teraz z tym zrobić , zeby działało , jak to nagrac na płytke zeby gra chodziła
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
przyznam ze problem jest prosty
jaki masz soft do nagrywania? zalozmy ze Nero ogladasz notatnikiem/wordpadem czym chcesz zawartosc pliku .cue masz tam napisane MODE ? i czterocyfrowa liczbe - zapamietujesz je otwierasz Nero file -> burn image kazesz otwierac 'all files' i szukasz tego swojego .bin w pola wpisujesz dane ktore zapamietales i juz... wiem ze mozna otworzyc tez plik .cue i zdac sie na Nero - ale za duzo razy Neron cos spier.. zebym mu ufal w tej sprawie - zawsze wole metode lopatologiczna
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2004
![]() |
Cytat:
![]() I podac krok po kroku jak to zrobic w Nero 6?? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
nagraj w nero jako obraz bliku, albo zainstaluj daemona podmontuj ten plik i nagraj w clonie jako cd copy w locie
|
![]() |
![]() |
#5 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Fireburner i po klopocie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
bgn ma racje, olac .cue (tak jak mowil Sid, czasem cos nawala)
i wypalac z wykorzystaniem tylko .bin wyszlo mi kiedys rozpakowanie plikow z takiego .bin do jakiegos foldera i chamskie nagranie pod WinOnCD jako wony cedek z danymi, gra chodzi dobrze ![]() ale to byly tylko experymenty, i aby wypalic obraz dobrze (szczegolnie jesli jest czyms tam pozabezpieczany) uzyj FireBurnera |
![]() |
![]() |
#7 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Najprościej to jest otworzwenie pliku cue za pomocą NERO. Klikasz dwa razy na plik cue i dajesz aby otworzył go NERO. Potem wybierasz metodę zapisu Disc-At-Once/96, zaznaczasz aby zamknął CD i wybierasz prędkość (nie na maksa), wciskasz Wypal.
Drugi spsób to: jak odpalisz NERO to kasujesz pierwsze okno i wybierasz Plik > otwórz > dajesz na wzystkie pliki (*.*) i znajdujesz plik cue. Dajej robisz jak napisałem wyżej. |
![]() |
![]() |
|
|